כן, המשימה לא נגמרה. הם בטח עודים את זה עכשיו בזמן הפרק. שירז הובילה בהרבה. אמרו שרק איסקוב ושון יכולים לעקוף אותה אם ינצחו, לשאר אין סיכויישראל בידור הורידו את הסטורי של שון והחסינות אז כנראה זה לא נכון![]()
כן, המשימה לא נגמרה. הם בטח עודים את זה עכשיו בזמן הפרק. שירז הובילה בהרבה. אמרו שרק איסקוב ושון יכולים לעקוף אותה אם ינצחו, לשאר אין סיכויישראל בידור הורידו את הסטורי של שון והחסינות אז כנראה זה לא נכון![]()
מעדיפה את איסקוב על פני שניהם, בחיישני ויובל זוג להקיא. את הנשמה. דוחים
אישה שכל מהות מערכת היחסים שלה זאת יחסי שליטה והפגנת כוח. האח רוצה אותה בחוץ. האם יצליח? האם שון ויוכי יגברו עליה בהצבעות?"אתה שוכח מי הרים אותך שהיית רימה ותולעת"
איזה משפט קשה
אני מאמינה שזה כל המטרה של החסינות להוציא את שני או איסקוב בדגש על שניאישה שכל מהות מערכת היחסים שלה זאת יחסי שליטה והפגנת כוח. האח רוצה אותה בחוץ. האם יצליח? האם שון ויוכי יגברו עליה בהצבעות?
אמרה לו כזה משפט והוא נשאר להסתכל עליה ? באותו הרגע הייתי קמה משם"אתה שוכח מי הרים אותך שהיית רימה ותולעת"
איזה משפט קשה
הוא יודע בדיוק מה הוא עושה — בכוונה לוחץ על נקודות רגישות, ואז יושב שקט, רגוע ומדי פעם עוקץאמרה לו כזה משפט והוא נשאר להסתכל עליה ? באותו הרגע הייתי קמה משם
אני חושבת שיותר נמוך מרימה איןטוב שלא אמרה לו...
הרמתי אותך...מאשפתות...
לקינוח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.