אופושששששששש.....
ת'געגעתי...
הייתי בצפון חופשה כמה ימים..
כפר בלום..קאייקים... ג'יפים...
טיול משפוחה....
חזרתי לפני חצי שעה..
ישר לסחל'ה..של האח......
וכמה כואב לי על קאZם...
וואו...
מה שלומך..ושלום סול...?...
הבנדיט..?..
מהממים יחד. דומים, מתאימיםיו הם ממש חמודים יחד.... אלה לי ושון....![]()
לכן זה מגחיך עוד יותר את התשובה של תרצה כאילו היא מעדיפה שהבעל יטוס כל חודשיים לתאילנד לשבועיים מאשר יכנס לאחיש פה מישהו שחושב שדייר נשוי לא מתאים שייכנס לאח ?
מילא, אם יש יילדים.
דווקא כשהוא באח, הוא הכי מפוקח שלא יבגוד כל המצלמות עליו, אם כבר הוא צריך לדאוג לאישתו .
לא ראיתי את התשובה שלה ( בשרשור תוכנית , אני כמעט לא מצליח לראות את התוכנית רצוףלכן זה מגחיך עוד יותר את התשובה של תרצה כאילו היא מעדיפה שהבעל יטוס כל חודשיים לתאילנד לשבועיים מאשר יכנס לאח
לרגע ניסיתי לחשוב על כל ...מי שהיה נשוי או נשואה..יש פה מישהו שחושב שדייר נשוי לא מתאים שייכנס לאח ?
מילא, אם יש יילדים.
דווקא כשהוא באח, הוא הכי מפוקח שלא יבגוד כל המצלמות עליו, אם כבר הוא צריך לדאוג לאישתו .
לדעתי אמא עם ילדים בגיל הרך לא צריכים לעזוב את הילדים ולהתנתק לכל כך הרבה זמןלרגע ניסיתי לחשוב על כל ...מי שהיה נשוי או נשואה..
שנכנסו כדיירים לבית...
היה גם זוג שהתחתן בבית...וזוג שנכנס אחרי החופה..
כאילו ורמזו שבית האח זה מתכון.... שמפריד זוגות...
ו..
מובידוס...
אוהב אותך...
מסכימה איתך.לדעתי אמא עם ילדים בגיל הרך לא צריכים לעזוב את הילדים ולהתנתק לכל כך הרבה זמן
לרגע ניסיתי לחשוב על כל ...מי שהיה נשוי או נשואה..
שנכנסו כדיירים לבית...
היה גם זוג שהתחתן בבית...וזוג שנכנס אחרי החופה..
כאילו ורמזו שבית האח זה מתכון.... שמפריד זוגות...
ו..
מובידוס...
אוהב אותך...
אני. זה פתאטי בעיניי אלא אם אתה בפנסיה ובא לך לעשות עוד דברים שלא עשיתיש פה מישהו שחושב שדייר נשוי לא מתאים שייכנס לאח ?
מילא, אם יש יילדים.
יש לו שם כבר מעריצה. אובססיבית אפילותחושה שחן נאכל למשמע המחמאות ומעצם המעמד שהכניסו מעריצה סלב לשון.
היה רוצה כזה גם בשבילו.
אבל זה לא גושפנקא כמו שאלה-לי מעריצה אותךיש לו שם כבר מעריצה. אובססיבית אפילו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.