חן התנהג בצורה מתחת לכל ביקורת לתרצה, עם שלל אמירות מבזות ומגעילות. מבחינתי נעשה הכל שיודח
3 3245NELLI Well-known member 24/8/25 #259 חן התנהג בצורה מתחת לכל ביקורת לתרצה, עם שלל אמירות מבזות ומגעילות. מבחינתי נעשה הכל שיודח
3 3245NELLI Well-known member 24/8/25 #263 נכתב ע"י Edne: יובל או שון ינצחו. תרצה לא תזכה ושני לא תהיה בגמר. לחץ כדי להרחיב... שני לא תהיה בגמר? אני לא מתומכיה אבל נראה לי אין סיכוי שיקרה אין לי מושג אם תרצה תזכה, אבל בגלל שהיא באמצע בין שתי המחנות יכול להיות שהיא תהיה בחירת נגד טובה.
נכתב ע"י Edne: יובל או שון ינצחו. תרצה לא תזכה ושני לא תהיה בגמר. לחץ כדי להרחיב... שני לא תהיה בגמר? אני לא מתומכיה אבל נראה לי אין סיכוי שיקרה אין לי מושג אם תרצה תזכה, אבל בגלל שהיא באמצע בין שתי המחנות יכול להיות שהיא תהיה בחירת נגד טובה.
QueenB55 Well-known member 24/8/25 #261 שהחדשים נכנסו לא סבלתי את יוכי צעקה הייתה אגרסיבית כוחנית אין לי ספק שעוז מיתן אותה היא חשובה לו במשחק עכשיו אני מחבבת אותה.
שהחדשים נכנסו לא סבלתי את יוכי צעקה הייתה אגרסיבית כוחנית אין לי ספק שעוז מיתן אותה היא חשובה לו במשחק עכשיו אני מחבבת אותה.