לא דובר על בגידה. טל תמיד בכה לחן שזה מציק לו שהיא לא סופרת אותו, שמצד אחד מתחילה לבנות איתו קשר אבל לא מחשבנת ומפרלטטת עם ארז. כמה פעמים הוא ניסה להוציא מחן אם זה קרה גם איתו.אני כתבתי שיש לי תחושה
לא דובר על בגידה. טל תמיד בכה לחן שזה מציק לו שהיא לא סופרת אותו, שמצד אחד מתחילה לבנות איתו קשר אבל לא מחשבנת ומפרלטטת עם ארז. כמה פעמים הוא ניסה להוציא מחן אם זה קרה גם איתו.אני כתבתי שיש לי תחושה
ומה חן אמר ?לא דובר על בגידה. טל תמיד בכה לחן שזה מציק לו שהיא לא סופרת אותו, שמצד אחד מתחילה לבנות איתו קשר אבל לא מחשבנת ומפרלטטת עם ארז. כמה פעמים הוא ניסה להוציא מחן אם זה קרה גם איתו.
שתק. אמר לו תעשה מה שאתה מרגיש, אם זה מפריע לך תעיר לה. תסביר שזה כואב ופוגע או שתחליט בעצמך אם אתה ממשיך את זה ככה או מוותרומה חן אמר ?
זה עוד יותר מחזק לי את התחושהשתק. אמר לו תעשה מה שאתה מרגיש, אם זה מפריע לך תעיר לה. תסביר שזה כואב ופוגע או שתחליט בעצמך אם אתה ממשיך את זה ככה או מוותר
חן ביקש מממנה לא לדבר על סיבת הפרידהומה חן אמר ?
מתי?יואו יובל, בחיים לא ראיתי תפקוד כזה גרוע במצבי לחץ, הוא פעם אחר פעם מפשל קולוסאלית!!
לא ידועתגידו איזה מקום חן שם את שון?
לא נראה לי חשפו של אף אחד. גם לא הראו. רק המידע שהם מסרו.תגידו איזה מקום חן שם את שון?
לא הראותגידו איזה מקום חן שם את שון?
בטוח שהבסיס שלו זה אלה שאיתו מההתחלה. ככה הוא אמר אבל לא חשף מיקומים. אמר שאלה שאיתו מההתחלה נשארו אצלו בלבלא הראו
עשו ממוצע.. אולי הוא אמר ופיספסתי
גם אח של אמא שלי נשוי לבת הדוד שלהם. זה היה מקובל. גם היה מקובל להתחתן מהר. המחותנים שלנו התחתנו אחרי חודשיים.הם גם דתיים, זה היה מקובל פעם או נפוץ
גם ההורים של טילטיל נראה לי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.