** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
הפרק הזה רק מדגיש כמה יוכי היא פספוס. אם היא היתה נכנסת בכניסה ראשונה אין סרט שהיא היתה מקום 12. היא נכנסה לבית שכפוף כולו לארז איסקוב וברגע שהיא לא הסכימה לקבל את התכתיבים של המלך היא שרפה את עצמה בבית.

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
אין מה לרחם עליה. שני אוכלת מה שהיא בישלה.

מתנהגת מגעיל ליובל, משפילה אותו ואח"כ מצפה שאמא שלו תאהב אותה ותכבד אותה? אף אמא שאוהבת את הבן שלה לא תתנהג ככה.
יש לה מזל שהיא לא יצאה עליה כי פה הייתה לה ההזדמנות לעשות זאת.

אבל יובל גם לא חף מפשע, כי הוא חסר עמוד שדרה וגם אסטרטג לא קטן. גם עליו אני לא מרחם בכלל.

בקיצור או שיסיימו כמו אברהם ספיר או כמו שי לי ושניר.

שחף וטליה 2 לא יצא משניהם.

ליבילילי

Active member
אין מה לרחם עליה. שני אוכלת מה שהיא בישלה.

מתנהגת מגעיל ליובל, משפילה אותו ואח"כ מצפה שאמא שלו תאהב אותה ותכבד אותה? אף אמא שאוהבת את הבן שלה לא תתנהג ככה.
יש לה מזל שהיא לא יצאה עליה כי פה הייתה לה ההזדמנות לעשות זאת.

אבל יובל גם לא חף מפשע, כי הוא חסר עמוד שדרה וגם אסטרטג לא קטן. גם עליו אני לא מרחם בכלל.

בקיצור או שיסיימו כמו אברהם ספיר או כמו שי לי ושניר.

שחף וטליה 2 לא יצא משניהם.
איזה עלוב יובל לא להאמין. עם כל הרוח והצלצולים של שני, גבר כזה חסר עמוד שדרה וגבריות עושה לה את זה..

daniel779

Well-known member
אגב חברות וזה
אם מאי ותרצה היו קצת מעניינות את איסקוב מעבר לפלרטוט, הוא לא היה צועק מול כולם כמה שהן צבועות.
ככה לא מתנהג חבר.
המניעים שלו ברורים
ואני גם בטוחה ששרף לו מאוד שחן עקף אותו בדירוג.

פתאום מצדיק את יוכי על חשבון תרצה שהיתה חברה טובה מ day 1 מול כל הדיירים.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
איפה זה כתוב?
@Psy Bear
אני מכבד אותך ואתה מותיקי הפורום . תסמוך על אנשים שאתה מכיר אם הם אומרים .
בעבר הייתי מעתיק את הכללים לכל שרשור " למקרה שמישהו יפספס אחרי חודשיים שפימפמנו את זה.

אם חשוב לך מאוד לראות את זה כותב - תחפש בחיפושת למעלה "משפחות" או "בני משפחה" ותחפש פוסטים של מרי או שלי . תודה !

goldenn70

Well-known member
שני הביאה את זה על עצמה..
מה חשבה שההורים שגידלו בן במשך שנים
רוצים לראןת אותו סמרטוט וכל שני וחמישי
שומעים שהוא אפס ועוד שלל תובנות.
כל הכבוד לאמא שלא התיישרה עם האישה
שמשפילה את הבן שלה כל יום.. מילא פעם
בחודש.. פאקינג כל יום

דפניה34

Well-known member
לא אהבתי את המהלך הזה של ההפקה בנוגע לאמא של יובל. יש לזכור שזו מישהי שלא בחרה להופיע בתוכנית , אין לה נסיון במצבים מורכבים מול קהל, אלא רק באה לבקר את הבן שלה, ולא בטוח שהתכוננה לסיטואציה הספציפית שהאח ביים. עכשו תחטוף מכולם על ימין ועל שמאול , והכל עבור קדושת הרייטינג.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה