טל יכל רק לשבורהסיפור של מאי עם אבא שלה מסביר כמה דברים על הגישה שלה עם גברים ומה שמושך אותה..
אני דווקא חושבת שטל היה יכול להיות התיקון שלה, והיא שלו.
עוז פספס כאן בענק כשנתן לטל ללכת.
טל יכל רק לשבורהסיפור של מאי עם אבא שלה מסביר כמה דברים על הגישה שלה עם גברים ומה שמושך אותה..
הרגיש לי שבגלל ששניהם היו קצת "שבורים" ועברו חיים מורכבים, הם ממש הצליחו להבין אחד את השני בגלל זה....הסיפור של מאי עם אבא שלה מסביר כמה דברים על הגישה שלה עם גברים ומה שמושך אותה..
נכון. קל לשםוט אותה אבל שני נםגעה כל כל הרבה שהיא ישר פוסלת על מדהו שיודעת שלא תקיןבזה שני צודקת הצורה שהוא הסתכל עליה הייתה מבחילה הוא פשוט הפשיט אותה בדמיונו זה היה רגע מזעזע אני כאישה גם הייתי נגעלת שהבן זוג שלי יסתכל בצורה כזו על בחורה אחרת זה לא הסתכלות רגילה של גבר זה ממש היה קצת סוטה
לא יודע אם נוראלא ראיתי את הקטע שיובל הסתכל על לא יודע מי אפילו...
תגידו את האמת, זה באמת היה כזה נורא ושקוף, או שהיא עושה סרט?
יש להסתכל ויש להסתכל. זה היה לדעתך לא במקום?לא יודע אם נורא
אבל כן הסתכל
היה שקוף
שוב זה תלוי סיטאציהיש להסתכל ויש להסתכל. זה היה לדעתך לא במקום?
זה היה על פרידה מהעונה הקודמתלא ראיתי את הקטע שיובל הסתכל על לא יודע מי אפילו...
תגידו את האמת, זה באמת היה כזה נורא ושקוף, או שהיא עושה סרט?
אואה... גם כן מצא על מי להסתכל. חוץ מזה שהיא כל הזמן עם הציצים בחוץ, היא אחת המעוותות.זה היה על פרידה מהעונה הקודמת
היא לקחה לפני כולם. זה היה לכולם. לא חיכתה לאחריםהעיקר הראו את יוכי לוקחת מוצרי שיער ומחביאה
פעם זה העביר לו את התיאבוןשני הגזימה
אבל יובל נהנה מזה
זה מרים לו
עוז מרא אותו מסכן
גבר מוכה
והוא ממש לא
הכל אסטרטגיה ומשחק
הוא ממש לא סובל, אם היה סובל היה מסיים את הקשרשני הגזימה
אבל יובל נהנה מזה
זה מרים לו
עוז מרא אותו מסכן
גבר מוכה
והוא ממש לא
הכל אסטרטגיה ומשחק
שלקה מתחילת העונה פותחת מגירותקחו כלל אצבע - מי שנוגע בדברים זה בדרך כלל הילדים. או מאי או שלקה או שתיהן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.