** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
אין מצב שזה לא יהיה בפרקים
בלתי נמנע
מקסימום יוכנס במסגרת השיח שהוא מספר לה שהוא נלחץ והם רבו
אי אפשר להסתיר את זה כי על זה הריב הגדול שנמשך עד עכשיו
חסר קטעים שעוז התחיל מהאמצע בלי שנבין את ההתחלה?? הוא מסוגל להתחיל מהריב אחרי הקטע עם פרידה כדי להוציא את שני הרעה כרגיל.
בלי קשר לרע וטוב- הקטע הזה שהוא נלחץ והיא נפגעה זה עניין מהותי שם ביניהם.. צריך להיות עורך ממש כושל כדי לא להכניס את זה

nicknick

Well-known member
מזכיר קצת את המשחקים האלה מהיסודי... האם אתה מחבב, מסמפט או דלוק עליה?
זה מרגיש כל כך ריק וקר וחסר פואנטה כל השיח הזה , הם כל העונה מדברים על רגשות וחיבה ממבט מרוחק ומנותק , מנתחים ומפרקים את זה לאלפי גורמים כאילו רגשות זה משהו שמזמינים בוולט .
זה מה שהכי חסר לי העונה, חיבורים אמיתיים , חיבה אמיתית בלי משחקים.... יש כזאת אווירה של ניתוק רגשי והכל "נראה בחוץ" .

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מזכיר קצת את המשחקים האלה מהיסודי... האם אתה מחבב, מסמפט או דלוק עליה?
זה מרגיש כל כך ריק וקר וחסר פואנטה כל השיח הזה , הם כל העונה מדברים על רגשות וחיבה ממבט מרוחק ומנותק , מנתחים ומפרקים את זה לאלפי גורמים כאילו רגשות זה משהו שמזמינים בוולט .
זה מה שהכי חסר לי העונה, חיבורים אמיתיים , חיבה אמיתית בלי משחקים.
לא היה צריך פוליגרף פה, עצם התשובה , הנסיון להתפלפלות היה מביך יותר מהתשובה עצמה .

nicknick

Well-known member
לא היה צריך פוליגרף פה, עצם התשובה , הנסיון להתפלפלות היה מביך יותר מהתשובה עצמה .
כל הנושא הזה מביך כבר תקופה , רוב העונה... קשה לי ממש לשפוט אותן, כי הבית והחוויה באח מביאים לקיצון ולא תמיד שולטים במעשים ובמלל..
אבל זה ממש שיח ריק בעיניי, זה לחזור שוב ושוב על כלום. כל שבוע מחדש לשמוע ש"אנחנו מפלרטטים אבל זה סתם בלי פואנטה".

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
פעם אחת אמרתי שהשואב שלהם בבית חמוד,

עכשיו כל הפיד שלי מלא בפרסומות לשואבי אבק.

מסקרפונה7

Well-known member
פעם אחת הבעתי עיניין במשייף ציפורניים
מאז כל הפיד שלי כפות רגליים פטריות ושאר פורענויות

מצב
הנושא נעול.
למעלה