** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מסקרפונה7

Well-known member
תרצה רוכבת על איסקוב, רוצה בלעדיות,
על שלקה המאוהבת היא לא חסה ובמקביל דרשה ממאי ותהילה "לכבד" אותה, כאילו איסקו בעלה..
הסיטואציות שהיא מציירת הן מניפולציות לכל דבר. תרצה שחקנית ומניפולטיבית. אחת מ...

נערך לאחרונה ב:

ליידי מחבת22

Well-known member
עם כל חוסר אהבתי לדרור ועם חיבתי אל שון, צר לי אבל שון הגזים.
בשום שלב דרור לא אמר לו אתה חייל סתם....אלא אתה חייל בצה"ל? למה את שר התקווה סתם.
לא הבנתי את הדרמה של שון וגם לא את עמות הפעמים שהוא שטף ידיים.

לגבי ההימנון, גם על זה ניתן להתווכח, נכון, אין חוק בנושא התקווה, אבל בהחלט מאז ומתמיד זה מוסכם שאת התקווה לא שרים סתם כך סתם, בצרחות ובלי לעמוד דום.
יש אולי עוד משהו אחד שאמור להיות מוסכם על כולנו וזה לכבד את ההימנון שלנו? או שגם זה כבר מפלג?

רימון2024

Well-known member
עם כל חוסר אהבתי לדרור ועם חיבתי אל שון, צר לי אבל שון הגזים.
בשום שלב דרור לא אמר לו אתה חייל סתם....אלא אתה חייל בצה"ל? למה את שר התקווה סתם.
לא הבנתי את הדרמה של שון וגם לא את עמות הפעמים שהוא שטף ידיים.

לגבי ההימנון, גם על זה ניתן להתווכח, נכון, אין חוק בנושא התקווה, אבל בהחלט מאז ומתמיד זה מוסכם שאת התקווה לא שרים סתם כך סתם, בצרחות ובלי לעמוד דום.
יש אולי עוד משהו אחד שאמור להיות מוסכם על כולנו וזה לכבד את ההימנון שלנו? או שגם זה כבר מפלג?
אנשים שגם ככה על הקצה
לא צריכים הרבה כדי לפול לתהום...

yoni564712

Well-known member
ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ
ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון
והשאר עוד לא ידוע
איך אפשר לנחש חלום?
רק דבר אחד בטוח
שהכל יסתיים בשלום!
טרה לה לה טרה לה לה טרילי
טרה לה לה טילילילילי

מיק83

Well-known member
מעניין אם בגמר, תרצה ״תתעורר״ שבורת לב מאיסקוב

KAPSULA1

Well-known member
לא קונה את החרא הזה,
מצטערה.
היה טל שהיה החבר הכי טוב, ואז אנה, נתנאל , באה תהילה. אפילו רועי שיכל להיות. בשלב מסויים שלקה.עדיין היא פלירטטה איתו. היתה לה אפשרות בכל שלב לסגת מזה. במיוחד שהיה לה קטע עם מישהו אחר.אז סבב, זאת זכותה. עכשיו הוא באמת נשאר ״החבר״ היחיד שלה שם.
ובכלל כל הבחורות שם משהו, לעולם לא הייתי מתקרבת לגבר שמפרלטט עם כל דבר שזז, שיהיה מושך ככל שיהיה

Rose90

Well-known member
אני דווקא מאלה שמחבבות את מאי מאוד, אבל הקטע הזה שלה להיתלות בתירוץ ה"אני צריכה שהיא תגיד לי במפורש שזה מפריע לה" מוציא אותה על הפנים, בעיקר כי היא מספיק חכמה כדי להבין שתרצה לעולם לא תגיד את זה במפורש, בטח לא למאי, וככה מאי מכשירה לעצמה את שרץ הקרבה לאיסקוב עד סוף העונה או עד שמי מהם יודח.

הרגע האמיתי היחיד שלה בהקשר הזה הפרק היה כשהיא אמרה שבלי איסקוב היא תישאר לבד, אני יכולה להבין ולהתחבר לתלות שהיא מרגישה בו, מקל וחומר כשהחברים הקרובים שלה הודחו וכשהוא היחיד שבאמת רואה אותה, מפגין כלפיה אכפתיות וגם מגן עליה בסיטואציות שונות.
אם מדברים על מפורש - גם היא יכלה להגיד בדיוק את זה מפורשות לתרצה, והייתה יוצאת מלכה.

אופה קטנטנה

Well-known member
לצערי,

מאי אינה עוד אמינה בקטע המשולשי.

יש לה חיבה למשולשים.
ראי מקרה טל היא ואיסקוב.

KAPSULA1

Well-known member
לצערי,

מאי אינה עוד אמינה בקטע המשולשי.

יש לה חיבה למשולשים.
ראי מקרה טל היא ואיסקוב.
עם טל היא דיברה על רגש ופלירטטה איתו מול הפנים של טל. עוד כשהיא מפתחת איתו משהו היא אמרה שנמשכת לגברים כמו איסקוב

Tallo_M

Well-known member
אני דווקא מאלה שמחבבות את מאי מאוד, אבל הקטע הזה שלה להיתלות בתירוץ ה"אני צריכה שהיא תגיד לי במפורש שזה מפריע לה" מוציא אותה על הפנים, בעיקר כי היא מספיק חכמה כדי להבין שתרצה לעולם לא תגיד את זה במפורש, בטח לא למאי, וככה מאי מכשירה לעצמה את שרץ הקרבה לאיסקוב עד סוף העונה או עד שמי מהם יודח.

הרגע האמיתי היחיד שלה בהקשר הזה הפרק היה כשהיא אמרה שבלי איסקוב היא תישאר לבד, אני יכולה להבין ולהתחבר לתלות שהיא מרגישה בו, מקל וחומר כשהחברים הקרובים שלה הודחו וכשהוא היחיד שבאמת רואה אותה, מפגין כלפיה אכפתיות וגם מגן עליה בסיטואציות שונות.
אם מדברים על מפורש - גם היא יכלה להגיד בדיוק את זה מפורשות לתרצה, והייתה יוצאת מלכה.
מסכימה ממש
בסופו של דבר מאי נהייתה תלותית באיסקוב בעקבות תחושת הבדידות בבית
ועדיף שהייתה מודה בזה בפה מלא, במקום להתעקש שזה סבבה ולא פוגע בתרצה כי היא לא אומרת לה ישירות. בעיקר כשהיא מודה ואומרת שהיא רואה שלתרצה יש רגש אליו.
מאי מעדיפה מבחירה לעצום עיניים ולהמשיך לפלרטט, כי זה מה שעושה לה טוב בבית והיא מפחדת לאבד את זה. אבל ממשיכה לתאר את זה כאילו בגלל שתרצה לא אומרת כלום זה לא פוגע בה.

Rose90

Well-known member
ועוד משהו שהפריע לי בסאגת איסקוב (ושוב אני אוהבת את מאי, תרצה מעצבנת אותי) - גם תהילה וגם מאי יזמו עם תרצה שיחה בנושא האם משהו מפריע לך, וברגע שהיא רמזה שאכן מפריע לה הן כועסות.
כולן צריכות להפסיק עם השיחות המטופשות האלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה