אנשים שגם ככה על הקצהעם כל חוסר אהבתי לדרור ועם חיבתי אל שון, צר לי אבל שון הגזים.
בשום שלב דרור לא אמר לו אתה חייל סתם....אלא אתה חייל בצה"ל? למה את שר התקווה סתם.
לא הבנתי את הדרמה של שון וגם לא את עמות הפעמים שהוא שטף ידיים.
לגבי ההימנון, גם על זה ניתן להתווכח, נכון, אין חוק בנושא התקווה, אבל בהחלט מאז ומתמיד זה מוסכם שאת התקווה לא שרים סתם כך סתם, בצרחות ובלי לעמוד דום.
יש אולי עוד משהו אחד שאמור להיות מוסכם על כולנו וזה לכבד את ההימנון שלנו? או שגם זה כבר מפלג?
היא בנתיים שוברת את הלב של שוןמעניין אם בגמר, תרצה ״תתעורר״ שבורת לב מאיסקוב
הוא מפריע לה בעלילההיא בנתיים שוברת את הלב של שון
לא קונה את החרא הזה,טכנית כרגע איסקוב באמת החבר הכי טוב שלה בבית
ואני לא מחובבות איסקוב
היה טל שהיה החבר הכי טוב, ואז אנה, נתנאל , באה תהילה. אפילו רועי שיכל להיות. בשלב מסויים שלקה.עדיין היא פלירטטה איתו. היתה לה אפשרות בכל שלב לסגת מזה. במיוחד שהיה לה קטע עם מישהו אחר.אז סבב, זאת זכותה. עכשיו הוא באמת נשאר ״החבר״ היחיד שלה שם.לא קונה את החרא הזה,
מצטערה.
לגמרי!!ובכלל כל הבחורות שם משהו, לעולם לא הייתי מתקרבת לגבר שמפרלטט עם כל דבר שזז, שיהיה מושך ככל שיהיה
עם טל היא דיברה על רגש ופלירטטה איתו מול הפנים של טל. עוד כשהיא מפתחת איתו משהו היא אמרה שנמשכת לגברים כמו איסקובלצערי,
מאי אינה עוד אמינה בקטע המשולשי.
יש לה חיבה למשולשים.
ראי מקרה טל היא ואיסקוב.
מסכימה ממשאני דווקא מאלה שמחבבות את מאי מאוד, אבל הקטע הזה שלה להיתלות בתירוץ ה"אני צריכה שהיא תגיד לי במפורש שזה מפריע לה" מוציא אותה על הפנים, בעיקר כי היא מספיק חכמה כדי להבין שתרצה לעולם לא תגיד את זה במפורש, בטח לא למאי, וככה מאי מכשירה לעצמה את שרץ הקרבה לאיסקוב עד סוף העונה או עד שמי מהם יודח.
הרגע האמיתי היחיד שלה בהקשר הזה הפרק היה כשהיא אמרה שבלי איסקוב היא תישאר לבד, אני יכולה להבין ולהתחבר לתלות שהיא מרגישה בו, מקל וחומר כשהחברים הקרובים שלה הודחו וכשהוא היחיד שבאמת רואה אותה, מפגין כלפיה אכפתיות וגם מגן עליה בסיטואציות שונות.
אם מדברים על מפורש - גם היא יכלה להגיד בדיוק את זה מפורשות לתרצה, והייתה יוצאת מלכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.