אני גם חושב ככה. עם כל הביקורת עליו, הוא באמת מגונן עליה שם שוב ושוב ושובדל"פ - כל הכבוד לאיסקוב שמצליח להכיל את שלקה![]()
הכי קל לתת לה להתמוטט... אבל הוא תומך בה למרות שהוא רואה את המניפולציות שלהאני גם חושב ככה. עם כל הביקורת עליו, הוא באמת מגונן עליה שם שוב ושוב ושוב
הוא לא כזה גרוע...הוא המחולל שלהן.
מקבלת... אבל מה הבדל בינו לבין שני?לגיטימי,
בעיניי הוא מפלצת.
ראיתי איזה סרטון הומוריסטי השבוע... אמא לחייל, הוא מתקשר אליה ומתלונן איזה תלונה אקראית שהוא והחברים שלו בצבא לא מצליחים לשים מצעים.רגע של רצינות.
מי שיש לו מתבגרים יודע כמה זה קשה לגדול בתקופה הזו.
הרשתות החברתיות זה השטן. הציפיות מהם כל כך גדולות שכל מילה יכולה להתפרש בצורה מאוד לא טובה ודרמטית מאוד.
הילדה שלי בת 19, עשתה שנת שירות, לוחמת בצה״ל ועדיין מילה קטנה ומטופשת ממישהו שאומר לה, רזית/ השמנת/ את טובה/ לא טובה, יכולה לפרק אותה. אבל הבת שלי מתפרקת בבית, היא בוכה את נשמתה, צועקת, נרגזת. אבל בחוץ הכי חזקה שיש. למה? כי יש לה בית מכיל, כי יש מישהו שיכול לתווך לה כל סיטואציה, להסביר לה את התחושות שלה, להסביר לה כשהיא טועה והכי חשוב לחבק אותה.
אני לוקחת את מאי ושלקה כדוגמא שתיהן בנות 19, מאי להבנתי יש לה אמא חזקה שמאוד קרובה אליה ורואים את החסך אצל שלקה. כנראה שאחרי הגירושים של ההורים שלה לא היה מי שיכיל אותה, מי שיתווך לה סיטואציה וינווט לה רגשות.
שלקה כשהיה קשה לה הייתה פותחת מצלמה ובוכה למצלמה, אז כן היא קיבלה הרבה תמיכה ברשתות ואפילו אני הייתי מגיבה לה ומנסה לחזק אותה.
ואף בכיתי איתה בכמה סרטונים.
אבל זה בחיים לא יהיה אותו הדבר כמו מבוגר שמנחה אותך, מנווט אותך ומחבק אותך, גם כשאתה טועה.
אז כן שלקה ילדה גיל 19 הם כן ילדים!! אז מה אם הם בצבא, בעולם מתוקן ילדים בגיל 18 לא מחזיקים נשק!
שלוקלוק את הלב![]()
בדיוק איך אפשר להגיד שהם לא ילדים.ראיתי איזה סרטון הומוריסטי השבוע... אמא לחייל, הוא מתקשר אליה ומתלונן איזה תלונה אקראית שהוא והחברים שלו בצבא לא מצליחים לשים מצעים.
והאבסורד, חייל קרבי בצבא, שראה ועשה דברים הרבה יותר קשים ומורכבים בחייו , מתקשה עם פעולה כל כך בסיסית ונשמע לכמה רגעים כמו ילד קטן.
וזה קצת חידד לי שיש כל מיני סוגי בגרות ובשלות, נערים ונערות צעירים לומדים את ההישרדות הטכנית שהצבא והחיים בישראל דורשים מהם, ובעול כורחם נאלצים להתבגר בתחום הזה.... אבל יש להם חלקים וצדדים באישיות ובנפש שלא התבגרו באותה מידה ועדיין צריכים זמן להיפתח ולהתבשל.
אתה יכול להיות בוגר במשהו אחד וילד במשהו אחר
הו, פספסת הרבה.מקבלת... אבל מה הבדל בינו לבין שני?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.