לך תנשק את הפוסטר של איסקוב מעל המיטה שלך.
Psy Bear Well-known member 15/7/25 #281 תגידו לי מה זה החרא הזה "אשמה כן, לא מעמיד". כל הרעיון הוא שזה בית משפט. אם היא אשמה אז היא עומדת. עוז הדביל הזה כל פעם מכסתח את החוקים של עצמו.
תגידו לי מה זה החרא הזה "אשמה כן, לא מעמיד". כל הרעיון הוא שזה בית משפט. אם היא אשמה אז היא עומדת. עוז הדביל הזה כל פעם מכסתח את החוקים של עצמו.
אופה קטנטנה Well-known member 15/7/25 #282 מנהיג, מנהיג, מנהיג, מנהיג. הם בקושי מנהיגים את היציאות שלהם בשירותים, ולמעט דון איסקולנה שמנהיג כת של שפוטות, אין שם שום מנהיגות.
מנהיג, מנהיג, מנהיג, מנהיג. הם בקושי מנהיגים את היציאות שלהם בשירותים, ולמעט דון איסקולנה שמנהיג כת של שפוטות, אין שם שום מנהיגות.
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל 15/7/25 #285 מוגי בלייב מצטייר כאדם אחר, הוא מאוד כועס, זועף, כוחני . חבל , הייתה פה הזדמנות גם לחדשים להוריד אותו מגדולתו , אולי להוציא אותו מהכלים ולהראות את הצד הפחות מנומס שלו
מוגי בלייב מצטייר כאדם אחר, הוא מאוד כועס, זועף, כוחני . חבל , הייתה פה הזדמנות גם לחדשים להוריד אותו מגדולתו , אולי להוציא אותו מהכלים ולהראות את הצד הפחות מנומס שלו
בוףףברכה Well-known member 15/7/25 #288 אין מקומות למבוגרים בבית... כי כולם פאנים... היא נשואה ל1 כמו יוסי...ופאן לה בבית...
מרגוליקו Well-known member 15/7/25 #308 נכתב ע"י daniel779: מגעילה כוכי שנתפסה על יוסי לחץ כדי להרחיב... היא נוקמת בבעלה דרך יוסי חחח
Psy Bear Well-known member 15/7/25 #292 נראה לי שאנה תעוף. אבל אני כל כך כל כך רוצה לראות את מוגרבי טס על טיל ואז את איסקוב אוכל בלבלות.
מרגוליקו Well-known member 15/7/25 #293 שירז אתנחתא קומית חחחחחח אומרת ליוכי- קראת לי טרופז? מהיום והלאה אני אקרא לך יוחאי.... חחחחחחח
בסדר555 Well-known member 15/7/25 #294 למה הכדור לא קיבל אזהרה על איומים? למה דרור קיבל אזהרה כשקרא לשלי פרה אבל לא כשקרא למושיקו קציצה
אופה קטנטנה Well-known member 15/7/25 #303 כי עוזי אוהב בהמתיות. משהו בההתנהגות הבהמית מעוררת בו תחושה של חופשה בספארי. בין אם המתמודד הוא אשה, כמו שני, או איסקוב.
כי עוזי אוהב בהמתיות. משהו בההתנהגות הבהמית מעוררת בו תחושה של חופשה בספארי. בין אם המתמודד הוא אשה, כמו שני, או איסקוב.
Y yoni564712 Well-known member 15/7/25 #304 נכתב ע"י בסדר555: למה הכדור לא קיבל אזהרה על איומים? לחץ כדי להרחיב...
מ מרגרית Well-known member 15/7/25 #295 בלתי נסבלת יוכי מרגיש לי שעוז הנחה את החדשים להכניס את יוסי עוז רוצה להוציא את יוסי ????? מקווה שלא
ל ל א ר ה 1 Well-known member 15/7/25 #296 וגם התאורן לגרדום! אין אחד שם שעור הפנים שלו לא נראה זוועת הזוועות!!