הבן אדם הזיה והן זורמות איתו( חוץ מתרצה) ואני צופה בזה☹️
T tarimulu Well-known member 6/7/25 #299 חוץ משלקה, אלאיה היא בעצם הדיירת הרווקה היחידה שאיסקוב לא מפלרטט איתה
ג גליה 1211 Well-known member 6/7/25 #308 נכתב ע"י tarimulu: חוץ משלקה, אלאיה היא בעצם הדיירת הרווקה היחידה שאיסקוב לא מפלרטט איתה לחץ כדי להרחיב... אתה יודע למה
נכתב ע"י tarimulu: חוץ משלקה, אלאיה היא בעצם הדיירת הרווקה היחידה שאיסקוב לא מפלרטט איתה לחץ כדי להרחיב... אתה יודע למה
ש שם משתמש לפורום החדש Well-known member 6/7/25 #302 קיצור מאוהבת ומשחקת שלא ומושכת אותו שיגיד הוא קודם
בוףףברכה Well-known member 6/7/25 #312 נכתב ע"י אחמאודגדול: לפחות תרצה יוצאת לא פראיירית בפרק, עם זה אני מרוצה לחץ כדי להרחיב... פרק טוב לתרצה... לא פראיירית... עוזרת במטבח..מעמידה את שלקה במקום.. את ארז... נחרצת....ולא בא לה שיעשו ממנה..משחק..
נכתב ע"י אחמאודגדול: לפחות תרצה יוצאת לא פראיירית בפרק, עם זה אני מרוצה לחץ כדי להרחיב... פרק טוב לתרצה... לא פראיירית... עוזרת במטבח..מעמידה את שלקה במקום.. את ארז... נחרצת....ולא בא לה שיעשו ממנה..משחק..
Psy Bear Well-known member 6/7/25 #317 למה לעזאזל שהם יחשבו שלורן בגמר??? לא הייתה לה שום עלילה בבית, מעולם לא היו לה צעקות לא מבחוץ ולא בשידור. על פי איזו אינדיקציה הטיפשים האלו חשבו שהיא בגמר?
למה לעזאזל שהם יחשבו שלורן בגמר??? לא הייתה לה שום עלילה בבית, מעולם לא היו לה צעקות לא מבחוץ ולא בשידור. על פי איזו אינדיקציה הטיפשים האלו חשבו שהיא בגמר?