,** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
הסוכנות גם משקרת?
לא ראיתי שסוכנות SKIMS אימתה את הדברים. לפי מה שפורסם, הכל בסדר היא הצטלמה פה שם עשתה "בוקים" כמו מלא נערות יפות בארץ, אבל בתצוגה הספציפית שטוענת לא הייתה.

@JU34 נתנו דוגמה קודם אם זה היה לאיסקוב כדורגל שנכנס וטוען ששיחק ליגה א' ובסוף יתברר שהוא איזה ליגה XXX זה היה מכעיס באותה מידה.

yoni564712

Well-known member
לא ראיתי שסוכנות SKIMS אימתה את הדברים. לפי מה שפורסם, הכל בסדר היא הצטלמה פה שם עשתה "בוקים" כמו מלא נערות יפות בארץ, אבל בתצוגה הספציפית שטוענת לא הייתה.

@JU34 נתנו דוגמה קודם אם זה היה לאיסקוב כדורגל שנכנס וטוען ששיחק ליגה א' ובסוף יתברר שהוא איזה ליגה XXX זה היה מכעיס באותה מידה.
מכעיס את מי?
את מי זה לעזאזל מעניין?

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מכעיס את מי?
את מי זה לעזאזל מעניין?

את אלאיה. אנא אערף, אולי היא גם שיחקה כדורגל פעם , וזה גם היה מזיז לה .
צודק. אני אעשה תרצה ואגיד "אני מסרב להקדיש לעניין הזה יותר ממה שהקדשתי" (ואז נחזור לזה שוב)

מרגרית

Well-known member
נראה לי שאני היחיד שמבין את אלאיה בנוגע למאי

שלא תטעו, ההתנהגות של מאי בבית לא מציקה לי עד כדי כך. היא למעשה לא מעניינת אותי בכלל

אבל אנשים לא מספיק כנים עם עצמם
אתם הייתם מתחרפנים אם הייתם בעלי מקצוע ואז הייתה מגיעה מישהי שמתיימרת להיות מאותו המקצוע ומספרת שקרים מפה ועד ללפלנד

(בנוגע לאמינות הדברים)
פורסם שהיא דגמנה לכל מיני מותגים לא מוכרים
כל האינסטגרם שלה תמונות ערוכות בבינה מלאכותית (!)
כל הסיפור עם סקימס חרטא מה שעוד יותר מחזק את העובדה שגם שאר הדברים חרטא
לא

רימון2024

Well-known member
נראה לי שאני היחיד שמבין את אלאיה בנוגע למאי

שלא תטעו, ההתנהגות של מאי בבית לא מציקה לי עד כדי כך. היא למעשה לא מעניינת אותי בכלל

אבל אנשים לא מספיק כנים עם עצמם
אתם הייתם מתחרפנים אם הייתם בעלי מקצוע ואז הייתה מגיעה מישהי שמתיימרת להיות מאותו המקצוע ומספרת שקרים מפה ועד ללפלנד

(בנוגע לאמינות הדברים)
פורסם שהיא דגמנה לכל מיני מותגים לא מוכרים
כל האינסטגרם שלה תמונות ערוכות בבינה מלאכותית (!)
כל הסיפור עם סקימס חרטא מה שעוד יותר מחזק את העובדה שגם שאר הדברים חרטא
גם אני מבינה את אליאה...
במקום לבנות לעצמה קריירה מצליחה, היא פשוט ממציאה אחת...

מצב
הנושא נעול.
למעלה