הסוכנות שלי אף פעם לא שיקרההסוכנות גם משקרת?
הסוכנות שלי אף פעם לא שיקרההסוכנות גם משקרת?
לא ראיתי שסוכנות SKIMS אימתה את הדברים. לפי מה שפורסם, הכל בסדר היא הצטלמה פה שם עשתה "בוקים" כמו מלא נערות יפות בארץ, אבל בתצוגה הספציפית שטוענת לא הייתה.הסוכנות גם משקרת?
מכעיס את מי?לא ראיתי שסוכנות SKIMS אימתה את הדברים. לפי מה שפורסם, הכל בסדר היא הצטלמה פה שם עשתה "בוקים" כמו מלא נערות יפות בארץ, אבל בתצוגה הספציפית שטוענת לא הייתה.
@JU34 נתנו דוגמה קודם אם זה היה לאיסקוב כדורגל שנכנס וטוען ששיחק ליגה א' ובסוף יתברר שהוא איזה ליגה XXX זה היה מכעיס באותה מידה.
מכעיס את מי?
את מי זה לעזאזל מעניין?
לאנראה לי שאני היחיד שמבין את אלאיה בנוגע למאי
שלא תטעו, ההתנהגות של מאי בבית לא מציקה לי עד כדי כך. היא למעשה לא מעניינת אותי בכלל
אבל אנשים לא מספיק כנים עם עצמם
אתם הייתם מתחרפנים אם הייתם בעלי מקצוע ואז הייתה מגיעה מישהי שמתיימרת להיות מאותו המקצוע ומספרת שקרים מפה ועד ללפלנד
(בנוגע לאמינות הדברים)
פורסם שהיא דגמנה לכל מיני מותגים לא מוכרים
כל האינסטגרם שלה תמונות ערוכות בבינה מלאכותית (!)
כל הסיפור עם סקימס חרטא מה שעוד יותר מחזק את העובדה שגם שאר הדברים חרטא
גם אני מבינה את אליאה...נראה לי שאני היחיד שמבין את אלאיה בנוגע למאי
שלא תטעו, ההתנהגות של מאי בבית לא מציקה לי עד כדי כך. היא למעשה לא מעניינת אותי בכלל
אבל אנשים לא מספיק כנים עם עצמם
אתם הייתם מתחרפנים אם הייתם בעלי מקצוע ואז הייתה מגיעה מישהי שמתיימרת להיות מאותו המקצוע ומספרת שקרים מפה ועד ללפלנד
(בנוגע לאמינות הדברים)
פורסם שהיא דגמנה לכל מיני מותגים לא מוכרים
כל האינסטגרם שלה תמונות ערוכות בבינה מלאכותית (!)
כל הסיפור עם סקימס חרטא מה שעוד יותר מחזק את העובדה שגם שאר הדברים חרטא
ההיפך !!!שאול צריך להיות מודח רק בגלל שבגללו אני יודע מה זה סקימס
נכון.. אפשר לחשוב היא קראה לה חשפניתאיזה אפסים שהם גורמים למאי להרגיש שהיא לא הייתה בסדר בריב
מי ישמע אמרה שהיא אמא
אין לתרצה חשומה
איפה גאיה איפה זאתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.