** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

Tracy_Niggle

Well-known member
וגם ברור שהצליחו להעיף את אלאיה כי הייתה אפשרות למעריצי גלעד למקד את ההצבעות שלהם בנתנאל כדי שהיא תעוף בכוונה
אם היו יותר משלושה אנשים לא הייתה אפשרות לשונאי אלאיה להשיג מספיק הצבעות למישהו יחיד כדי להשאיר אותה במינימום הצבעות
זאת ההדחה שהכי לא משקפת את דעת הקהל בפועל, אז זאת דווקא ההדחה המושלמת ללחוץ בה על הכפתור

מרגרית

Well-known member
וגם ברור שהצליחו להעיף את אלאיה כי הייתה אפשרות למעריצי גלעד למקד את ההצבעות שלהם בנתנאל כדי שהיא תעוף בכוונה
אם היו יותר משלושה אנשים לא הייתה אפשרות לשונאי אלאיה להשיג מספיק הצבעות למישהו יחיד כדי להשאיר אותה במינימום הצבעות
זאת ההדחה שהכי לא משקפת את דעת הקהל בפועל, אז זאת דווקא ההדחה המושלמת ללחוץ בה על הכפתור
הכול מתוכנן מראש

nicknick

Well-known member
יש עונות שההחלטה הזאת הייתה מתקבלת יותר בקלות והבנה...
משהו בעונה הזאת, יש הרבה קור רגשי בתוך האינטראקציות והקשרים שנוצרו. אין שם חברויות עמוקות ואמיתיות... אז הם לא באמת מצליחים להבין צעד כזה או אכפתיות כזאת,מבחינתם המשחק מעל הכל, כי אין שם קשר ששווה להם את זה.
היחיד שאולי היה לוחץ שם מתוך קרבה ואהבה זה טל בשביל מאי/ נתנאל .

Aye123

Well-known member
שאול שורף את שני בפעם ה8182882 בשבוע האחרון.

זה שערך החברות במקום הראשון בעיניו🤦🏻‍♀️
ועוד לא הזכרתי את זה שהוא חפר לה שהייתה יוצאת איתו בזמן שהיא בקטע עם אדם אחר שבמקרה גם חבר טוב שלו בבית והוא יודע יפה מאוד שזה יכול לצייר אותה באופן בעייתי.

עם חבר כזה מי צריך אויבים.
ולפני שתתחילו, שני הרבה יותר חברה כלפיו מאשר הפוך.

daniel779

Well-known member
אני גם חושבת שאליאה תישאר עוד כמה שבועות לפחות כי ההפקה תרצה להצדיק את המהלך הזה
אבל זה יגרום לקהל לסלוד משאול עוד יותר
כי אלאיה לא תשתנה, היא מעוררת אנטגוניזם וכבר אתמול בלילה חזרה לדרכה המכוערת.

Aye123

Well-known member
לאלאלאלא זה השיא!!!
שאול בא בטענות על זה ששני העירה לו בפומבי. זה שגמר אותה לפני כולם לפני כמה ימים ואמר לה דברים נוראיים עליה כבן אדם- שהיא אישה מאתגרת מקסימום וכל מיני משפטים משפילים. לא פעם אחת ולא פעמיים באותו יום. איזה בן אדם חסר מודעות אני בהלם!!

אין הוא משתפ של ההפקה, שום דבר לא ישכנע אותי אחרת

מצב
הנושא נעול.
למעלה