** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
משקיע כ"כ הרבה בסטוץ...?..

יש שם משהו מעבר...
הוא יכול לומר סטוץ....
היה רוצה יותר...

לא. כל זה לא ממומש .
שמע, אני לא סטרייט. אני מניח שמאי היא הטעם של רוב הגברים , מבחינת משיכה לפחות .

כל עוד הוא לא יכול לממש כלום איתה , אז זה הולך להיות פלירט של שלושה חודשים . ברגע שיממשו את זה , זה יהיה גג יזיזות .
הוא אמר על עצמו . נראה לך שפתאום הוא יתאהב בה ?

אולי באמת דרך זה שבבית האח הגדול הוא צריך להתאפק מסקס ולהימנע מסקס , על המפגש הראשון , הוא ילמד קודם להכיר את האישה שמולו , ואולי זה ילמד אותי קצת על להתאהב.

ואולי גם החללית של האח הגדול תירה טיל בליסטי לאיראן . הכל יכול להיות.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אלאיה ודרור , חזיתי את הריחוק מהם מהשבוע הראשון אחרי כל הלאבי דאבי ואחוות הקהילה שלהם.

ל א ר ה 1

Well-known member
מהמרת שזה יגמר בבכי והתפרקות של דרור בחדר האח. קשה לו לקבל ביקורת ועוד יותר כשזה בפומבי, האגו שלו עדין ופריך והוא לא יודע לנהל נכון את הרגשות שלו. נדמה לי שאם היה מרשה לעצמו להיות אותנטי הוא היה הרבה יותר 'אהיב' . במצב הנוכחי כולו הצגות ומסכות ותצוגות תכלית מיותרות. בסוף הוא ילד דחוי וכאוב שרק רוצה שיאהבו אותו ושיראו אותו ויקבלו אותו

katy2022

Well-known member
לורן באמת שטן. מיררה לטל את כל השבת לפני שיצא…אח״כ ריכלה על מאי עם מוגרבי על הלבוש …
דוחה דוחה דוחה

willing

Well-known member
אני חושבת שלורן יוצאת לא מובנת. היא כשהיא נפגעת, יורה חזרה. היא אהבה את טל וממש ממש נפגעה ממנו.
זה לא דומה בכלל למצב של דיירים שמתאבססים בקינאה ושינאה. כמו מאור, שלקה ואחרים

wellcome2

Well-known member
אני חושבת שלורן יוצאת לא מובנת. היא כשהיא נפגעת, יורה חזרה. היא אהבה את טל וממש ממש נפגעה ממנו.
זה לא דומה בכלל למצב של דיירים שמתאבססים בקינאה ושינאה. כמו מאור, שלקה ואחרים
גם חשבתי אבל בלייב פחות הצלחתי להתרכז רק בפרקים

ghost whispers

Well-known member
לורן מתסיסה את כולם על האוכל ואז נותנת לאחרים לריב והיא פתאום האו״ם הולכת ומגינה , איכס היא הכי צבועה בבית. וחבל שמאור לא שמה לב לזה ושתפסיק לעשות את המלחמות של אחרים

daniel779

Well-known member
שאול משתיק את חן זה השאול שאני יכולה סוף סוף להתחבר אליו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה