refaela1984
Well-known member
איחור בשידור
בגלל החות'ים

היה אמור להתחיל ב 21:15
יש עוד אייטם על העיניים של נסרין המטרופה
בגלל החות'ים
היה אמור להתחיל ב 21:15
יש עוד אייטם על העיניים של נסרין המטרופה
זה מיותר מסוכן ולא מתאים לשנות את צבע העין לכחול/ירוק .יש עוד אייטם על העיניים של נסרין המטרופה![]()
מה קרה פה?
לגיטימי לגמרי. אני גם חושבת שאיסקוב יותר מתאים לה ולוייב שלה. יהיה לה יותר כיף איתו. אבל שתשחרר את טל.לשמור את טל על אש קטנה רק כי היא רוצה להרגיש בנוח לפלרטט עם אחרים (ארז) זאת טעות גדולה גם כי הוא כבר התמסר לגמרי.
ואם היא לא רוצה, הכי הוגן מצידה זה להיות ברורה וישירה איתו.
יכול להיות שהמורכבות שלו גדולה מידי עליה.. ובא לה את הקלילות והשטחיות שיש באחד כמו ארז.
מאי מזהה את איסקוב כמועמד לזכיה, זו הסיבה העיקרית בעיניילגיטימי לגמרי. אני גם חושבת שאיסקוב יותר מתאים לה ולוייב שלה. יהיה לה יותר כיף איתו. אבל שתשחרר את טל.
מצד אחד אני כועסת עליה שהיא משחקת בו. אובייסלי הוא פגוע ריגשית, שרוט או לא יודעת מה.
מצד שני אולי היא צעירה מידי בשביל לראות ולהבין את זה ולא מבינה את הנזק שהיא עושה...
יש מצב. אני גם חושבת שמשהו בדומיננטיות שלו ובזה שהוא "מלך הבית" מושך את כולן שם.מאי מזהה את איסקוב כמועמד לזכיה, זו הסיבה העיקרית בעיניי
כן גם זה שכולן רוצות אותו, זה עוד אתגר עבור מאייש מצב. אני גם חושבת שמשהו בדומיננטיות שלו ובזה שהוא "מלך הבית" מושך את כולן שם.
אפילו שלי הג'ינג'ית נדלקה עליו. הוא מה זה לא נראה לי הטייפ שלה בחוץ.
תרצה מגניבה ומהממת, מאי זולהמאי לפחות יודעת לפלרטט
תרצה יבשה ומשעממת
נכון. היא מותק ממש. אבל מה יהיה עם הדיבור הזה?תרצה מגניבה ומהממת, מאי זולה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.