** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

refaela1984

Well-known member
איחור בשידור
בגלל החות'ים
😤
היה אמור להתחיל ב 21:15
יש עוד אייטם על העיניים של נסרין המטרופה🤦

SNIPES

Well-known member
אין משעמם כמו פרקים של משימה
מעדיפה את הפרקים של היום יום בבית.

tarimulu

Well-known member
התחיל לשרוף את מאי כבר בעריכה של "בפרקים הקודמים"

daniel779

Well-known member
לשמור את טל על אש קטנה רק כי היא רוצה להרגיש בנוח לפלרטט עם אחרים (ארז) זאת טעות גדולה גם כי הוא כבר התמסר לגמרי.
ואם היא לא רוצה, הכי הוגן מצידה זה להיות ברורה וישירה איתו.
יכול להיות שהמורכבות שלו גדולה מידי עליה.. ובא לה את הקלילות והשטחיות שיש באחד כמו ארז.

צליל191

Well-known member
לשמור את טל על אש קטנה רק כי היא רוצה להרגיש בנוח לפלרטט עם אחרים (ארז) זאת טעות גדולה גם כי הוא כבר התמסר לגמרי.
ואם היא לא רוצה, הכי הוגן מצידה זה להיות ברורה וישירה איתו.
יכול להיות שהמורכבות שלו גדולה מידי עליה.. ובא לה את הקלילות והשטחיות שיש באחד כמו ארז.
לגיטימי לגמרי. אני גם חושבת שאיסקוב יותר מתאים לה ולוייב שלה. יהיה לה יותר כיף איתו. אבל שתשחרר את טל.
מצד אחד אני כועסת עליה שהיא משחקת בו. אובייסלי הוא פגוע ריגשית, שרוט או לא יודעת מה.
מצד שני אולי היא צעירה מידי בשביל לראות ולהבין את זה ולא מבינה את הנזק שהיא עושה...

Aye123

Well-known member
לגיטימי לגמרי. אני גם חושבת שאיסקוב יותר מתאים לה ולוייב שלה. יהיה לה יותר כיף איתו. אבל שתשחרר את טל.
מצד אחד אני כועסת עליה שהיא משחקת בו. אובייסלי הוא פגוע ריגשית, שרוט או לא יודעת מה.
מצד שני אולי היא צעירה מידי בשביל לראות ולהבין את זה ולא מבינה את הנזק שהיא עושה...
מאי מזהה את איסקוב כמועמד לזכיה, זו הסיבה העיקרית בעיניי

-עריכה-
וזה שכולן רוצות אותו וזה מאתגר אותה, שכחתי את הפרט הזה..

נערך לאחרונה ב:

צליל191

Well-known member
מאי מזהה את איסקוב כמועמד לזכיה, זו הסיבה העיקרית בעיניי
יש מצב. אני גם חושבת שמשהו בדומיננטיות שלו ובזה שהוא "מלך הבית" מושך את כולן שם.
אפילו שלי הג'ינג'ית נדלקה עליו. הוא מה זה לא נראה לי הטייפ שלה בחוץ.

Aye123

Well-known member
יש מצב. אני גם חושבת שמשהו בדומיננטיות שלו ובזה שהוא "מלך הבית" מושך את כולן שם.
אפילו שלי הג'ינג'ית נדלקה עליו. הוא מה זה לא נראה לי הטייפ שלה בחוץ.
כן גם זה שכולן רוצות אותו, זה עוד אתגר עבור מאי

גיל 19 ומזל עקרב.. מאוד מתאים חח

מצב
הנושא נעול.
למעלה