גלעד מדבר אמת ושני הגזימה גלעד היחיד שהגן על נתנאל שם גם מול דרור אז גלעד ממש לא צבוע הכי אמיתי שישאיכס גלעד הזה פחדן וצבוע. מלקק למאור
הם דיירים במשחק, הילדים של מאור לא...אסור להגיד ילדים אבל מותר להגיד לאימא לילדים שהיא לא צריכה איפור כי היא מכוערת, לבת לאימא ואבא על התחתונים שלה, על השפתיים שלה, על הגוף שלה. אחלה.
הם דיירים במשחק, הילדים של מאור לא...
היא דיברה על מאור כאימא, כדוגמה רעה. עם איך שדיברה על מאי? שני צודקת. משפילה בחורה ומרמזת על המיניות שלה מול כולם.הם דיירים במשחק, הילדים של מאור לא...
זה היה אחד הדוחים של מאור. מזעזעהיא דיברה על מאור כאימא, כדוגמה רעה. עם איך שדיברה על מאי? שני צודקת. משפילה בחורה ומרמזת על המיניות שלה מול כולם.
גובל בהטרדה מינית. מגעילה אחת.זה היה אחד הדוחים של מאור. מזעזע
היא אמרה "הילדים שלך מתביישים בך"... היא חיפשה לפגוע במאור כי מאור פגעה בה...היא דיברה על מאור כאימא, כדוגמה רעה. עם איך שדיברה על מאי? שני צודקת. משפילה בחורה ומרמזת על המיניות שלה מול כולם.
הפוך? כלומר אם מאור הייתה יורדת נמוך ואומרת שהילדים של שני מתביישים בה? פחות כואב מלרמוז שבחורה זנותית מול כולם. מאור משפילה, מקטינה, יורדת נמוך. שני משחקת את המשחק שלה. אין לך גבולות? מגיע לך לחטוף את אותו יחסהיא אמרה "הילדים שלך מתביישים בך"... היא חיפשה לפגוע במאור כי מאור פגעה בה...
ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה היו התגובות אם זה היה הפוך
אין פה צדיקים.. לא מאור ולא שני
זה לא בניארי...הפוך? כלומר אם מאור הייתה יורדת נמוך ואומרת שהילדים של שני מתביישים בה? פחות כואב מלרמוז שבחורה זנותית מול כולם. מאור משפילה, מקטינה, יורדת נמוך. שני משחקת את המשחק שלה. אין לך גבולות? מגיע לך לחטוף את אותו יחס
שני לא צדיקה. היא משחקת במשחק של מאור. אם אין פרות קדושות אז אין פרות קדושות. את לא בוחרת מה מותר ומה אסור אחרי שפרצת את הגבול.זה לא בניארי...
מאור משפילה ושני משפילה.. שני מקטינה ומאור מקטינה
זאת נבלה וזאת טרפה.. אין הבדל בניהם.
אין אפשר לטעון שאחת משחקת את המשחק והשנייה לא...
את מפספסת את הנקודה שלי..שני לא צדיקה. היא משחקת במשחק של מאור. אם אין פרות קדושות אז אין פרות קדושות. את לא בוחרת מה מותר ומה אסור אחרי שפרצת את הגבול.
לא רואה את הדיבור על זה שההתנהגות שלה מביכה את ילדיה כחציית גבול. בתור אימא גם בעיניי זה לא כזה נורא אבל כנראה זו אני.את מפספסת את הנקודה שלי..
אני מסכימה שמאור רעה וחצתה גבולות עם מאי ושני
אבל למה זה הפוך את מה ששני אומרת ללגיטימי ובתוך גבולות המשחק ואנחנו לא אומרים שגם היא פועלת מרוע?
מבחינתי גם שני רעה וחצתה את הגבולות עם מאור
אי אפשר להצדיק התנהגות מסויימת אצל בחורה X
ולבקר את אותה התנהגות אצל בחורה Y
שני לא צדיקה. אבל היא מפתיעה באיפוק ויש לה יכולת משחק. היא יכולה לצבור קהל ככה.היא אמרה "הילדים שלך מתביישים בך"... היא חיפשה לפגוע במאור כי מאור פגעה בה...
ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה היו התגובות אם זה היה הפוך
אין פה צדיקים.. לא מאור ולא שני
ועל בחורה שהיא מונגולואידית (הורידו את זה בעריכה)אסור להגיד ילדים אבל מותר להגיד לאימא לילדים שהיא לא צריכה איפור כי היא מכוערת, לבת לאימא ואבא על התחתונים שלה, על השפתיים שלה, על הגוף שלה. אחלה.
גועל נפש. היא דוגמה רעה לילדים שלה וזו עובדה.ועל בחורה שהיא מונגולואידית (הורידו את זה בעריכה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.