צפייה מהנה 
עדין תרצה היום פלרטטה עם גלעד אחרי השיחה של גלעד ושלהתרצה אמרה לשלקה שאנה וגלעד יחד. כולם זוגות בבית והיא רואה שאנה וגלעד יחד..... מפנימה את זה. ובאמת היום מהכיוון שלו נראה שהם יחד. הוא חיפש את אנה היה בקרבתה הביא לה קפוצון שלו ושם עליה...
לא ראיתי שפלירטטו ראיתי שחיבק אותה בספה כשישבו יחד. אבל עדיין אם הוא מתחיל משהו עם אנה הוא לא יכול להיות חם קר עם תרצה. מה גם שהיא אמרה שהיא לא נכנסת באמצעעדין תרצה היום פלרטטה עם גלעד אחרי השיחה של גלעד ושלה
זה חם קר איתם כול הזמן
אני מודה. שבאמת איכפת לגלעד מתרצה בגלל זה לקח אותה לשיחה
אבל תרצה מפלרטטת עם כולם וזה נהיה משעמם והכי דוחה זה עם ארז כדור השחקן הזה
תרצה גם באה אל גלעד למיטה דגדגה אותו ברגליים זה היה שאנה הלכה לעשןלא ראיתי שפלירטטו ראיתי שחיבק אותה בספה כשישבו יחד. אבל עדיין אם הוא מתחיל משהו עם אנה הוא לא יכול להיות חם קר עם תרצה. מה גם שהיא אמרה שהיא לא נכנסת באמצע
איזה משימה סודית?תרצה קיבלה משימה סודית? לא ידעתי מזה XD
אני לא יודעת, אבל גיא אמר עכשיואיזה משימה סודית?
מקריבה את מאי אם זה אומר שטל נכנס לרשימהיש מצב שטל ומאי דיברו על ההדחה….אולי יכניסו אותם לרשימה
אנה אמרה למאיאני זוכר שמישהי אמרה למישהו/י "אני בחיים לא אעמיד אותך".
זה טל ומאי? כי זה תיאום הדחה.
אנה אמרה למאי כשהן ישבו במיטה לפני המשימה שתשודר הערבאני זוכר שמישהי אמרה למישהו/י "אני בחיים לא אעמיד אותך".
זה טל ומאי? כי זה תיאום הדחה.
אנה אמרה למאי כשהן ישבו במיטה לפני המשימה שתשודר הערב
אבל הראו להם קטע של מאי וטלאז אולי זה זה.
יקיר ההפקה.דרור ליטרלי אמר למאור מפורשות שהוא העמיד את שני להדחה.
לא קיבל אפילו קנס.
ראיתי באינסטגרם שהוא יועמד אוטומטית להדחה על זה.דרור ליטרלי אמר למאור מפורשות שהוא העמיד את שני להדחה.
לא קיבל אפילו קנס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.