היו אזעקות ?? זו לא שלקה ?
בוףףברכה Well-known member 3/6/25 #83 ברוך המגינים... יירוטים מוצלחים... עכשיו אפשר לעבור... לטל....שמיירט את מאור...
M misscarter Well-known member 3/6/25 #85 נכתב ע"י Tracy_Niggle: שני צודקת אבל היא לא קשורה לחץ כדי להרחיב... זה הessence של שני
D daniel779 Well-known member 3/6/25 #90 לא שמגיע לה הסברים, אבל מה הבעיה לענות למאור שבהתחלה שפט את מאי באופן שטחי ועכשיו הכיר אותה והיא הרבה מעבר לצבא או בקיני.
לא שמגיע לה הסברים, אבל מה הבעיה לענות למאור שבהתחלה שפט את מאי באופן שטחי ועכשיו הכיר אותה והיא הרבה מעבר לצבא או בקיני.
willing Well-known member 3/6/25 #92 זה לא הפרק של מאור. אבל ארז הראה זהות משלו שלא קשורה לפלקה. יוצא טוב
בוףףברכה Well-known member 3/6/25 #94 "אז תתחתן איתה..."... ת'אמת... מאי הכי מפתיעה אותי... ולטובה... היא לא צריכה להתווכח ולהוכיח... התמונה דיברה בעד עצמה... רחוק מתוק...
"אז תתחתן איתה..."... ת'אמת... מאי הכי מפתיעה אותי... ולטובה... היא לא צריכה להתווכח ולהוכיח... התמונה דיברה בעד עצמה... רחוק מתוק...
J JU34 Well-known member 3/6/25 #95 רק התחלתי את הפרק יתווסף כסף לתקציב גם אם תרצה לא תצליח את המשימה????? איבדתי תקווה לגמרי
willing Well-known member 3/6/25 #98 חברות של מאור, שלי ג' ולורין נאמנות לה אבל מפסידות באיך שיוצאות יס מניות שלה כשהיא טועה. שלקה, בת 40. מביעה דעה ולא יסמנית שלה.
חברות של מאור, שלי ג' ולורין נאמנות לה אבל מפסידות באיך שיוצאות יס מניות שלה כשהיא טועה. שלקה, בת 40. מביעה דעה ולא יסמנית שלה.