מהיום הראשון היא פוגעת בלי למצנץבחדר האח ...נראה שזה יושב למאור בנקודה
מהעבר...
הבכי ...לא רק היה על שפגעה במאי...
הבכי שלה יותר עמוק...
מאי הקלילה..לקחה זאת ביות קלות...
ומאור...נפתחה מולה...
רצתה לדבר על העבר…
מה שכן, אנה מקלקלת לעצמה מול הדיירים. זה כבר לא עוזאחרי מדד ההדחה כבר ברור מי הפייבוריטים של עוז.
מקדם שאול ודרור, מת להעיף את אנה, שורף אלאיה ולורן.
אולי כאנה היא סטייק באותו יום היה לה דרמה עם גלעד תרצה ירדן ומאור הגנה עליה פשוט עוז הוריד את זה בעריכהאוי אוי אוי מישהי לא עלתה לרגל.
אבל די נו מה הן ילדות בנות 12? אז הייתה באה אחרי, מה כבר קרה?אולי כאנה היא סטייק באותו יום היה לה דרמה עם גלעד תרצה ירדן ומאור הגנה עליה פשוט עוז הוריד את זה בעריכה
הבעיה לא הייתה שהיא לא באה הבעיה הייתה שאנה מחפשת בכול דרמה או ריב בבית מתהפכת כמו סטייק זה לא הפעם הראשונה שקורה ולא רק עם מאור גם עם מאי ועוד כמה שם זה כבר קרה היא חסרת אופיאבל די נו מה הן ילדות בנות 12? אז הייתה באה אחרי, מה כבר קרה?
זה נכון. אבל נראה שמאור מחפשת ציות ולהשמיע את עצמה ופחות חברות.הבעיה לא הייתה שהיא לא באה הבעיה הייתה שאנה מחפשת בכול דרמה או ריב בבית מתהפכת כמו סטייק זה לא הפעם הראשונה שקורה ולא רק עם מאור גם עם מאי ועוד כמה שם זה כבר קרה היא חסרת אופי
לא כי עובדה שגלעד בא אליה ואמר לה שהיא לא בסדר והיא לא עשתה לו סרט למרות שהם חבריםזה נכון. אבל נראה שמאור מחפשת ציות ולהשמיע את עצמה ופחות חברות.
גם לי לא ברור העניין. מאור ירדה נמוך יותר הרבה הרבה לפני.אני עד עכשיו לא הבנתי את גודל האירוע שעשו מהשטיפת כלים
אבל כשזאת הייתה השפלה ברמה האישית על חוטיני ובוטוקוס כולם סתמו וגם מאור לא הרגישה עם זה רע
עוז הוריד את סיבה שהיא כועסת לא כי לא באו אליה אל כי זה אנה שרק באותו בוקר היה לה דרמה עם גלעד תרצה וירדן וזה היה מאור שהגנה עליהרגע רגע מאור אני מתלבש ובא, שניה שם גרביים.
שחס וחלילה לא תכעסי שלא הגעתי לנחם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.