מה זו התגובה של שלקה ושאול. הזויים. ירדני בהצלחה בחוץ, את צריכה את הכאפה הזו.
ג גליה 1211 Well-known member 31/5/25 #299 מה זו התגובה של שלקה ושאול. הזויים. ירדני בהצלחה בחוץ, את צריכה את הכאפה הזו.
W wellcome2 Well-known member 31/5/25 #307 נכתב ע"י גליה 1211: מה זו התגובה של שלקה ושאול. הזויים. ירדני בהצלחה בחוץ, את צריכה את הכאפה הזו. לחץ כדי להרחיב... ואפשר לחשוב רק תוכנית
נכתב ע"י גליה 1211: מה זו התגובה של שלקה ושאול. הזויים. ירדני בהצלחה בחוץ, את צריכה את הכאפה הזו. לחץ כדי להרחיב... ואפשר לחשוב רק תוכנית
ט טוויגיי Well-known member 31/5/25 #311 נכתב ע"י SNIPES: אני מרגישה רע בשבילה האמת מביך ברמות. לחץ כדי להרחיב...
Psy Bear Well-known member 31/5/25 #313 משימה לילית הוא נותן להם לישון לפני חחחחחחחח איזה טמטום. אז מה הרעיון במשימת לילה לבן??? כל הרעיון הוא שעושים אותה כשקשה ועייפים. רועי עוז הזה טמבל.
משימה לילית הוא נותן להם לישון לפני חחחחחחחח איזה טמטום. אז מה הרעיון במשימת לילה לבן??? כל הרעיון הוא שעושים אותה כשקשה ועייפים. רועי עוז הזה טמבל.
ל ל א ר ה 1 Well-known member 31/5/25 #315 סופוקלקס אמר את זה כבר לפני 3000 שנה- היבריס זה חטא ואין חטא בלי עונש יאללה בי חתכת יצור ריק ושטחי לא אתגעגע
סופוקלקס אמר את זה כבר לפני 3000 שנה- היבריס זה חטא ואין חטא בלי עונש יאללה בי חתכת יצור ריק ושטחי לא אתגעגע
A amitt_ Well-known member 31/5/25 #316 מאור תחשוב שזה קשור אליה תמשיך בדרך שלה. זה הכי טוב לנו. אותנטיות וירדן לא נתנה אותנטיות
Y yoni564712 Well-known member 31/5/25 #318 היא יצאה מרצון אין קשר להדחה הסיבה שהתערבה למען מאי זה כדי שהסיום של ירדן יהיה סיום "טוב" בפרק הבא הכל מכוון
היא יצאה מרצון אין קשר להדחה הסיבה שהתערבה למען מאי זה כדי שהסיום של ירדן יהיה סיום "טוב" בפרק הבא הכל מכוון
D daniel779 Well-known member 31/5/25 #319 מה זה ההתנהגות הזאת של שלקה בהדחה? אני בטוחה שאין אף דייר שבאת סובל אותה שם. ההדחה הזאת אולי תערער את שאר הדיירות שנגד שני. אחרי האיומים של ירדן כלפיה היא מיד מודחת.
מה זה ההתנהגות הזאת של שלקה בהדחה? אני בטוחה שאין אף דייר שבאת סובל אותה שם. ההדחה הזאת אולי תערער את שאר הדיירות שנגד שני. אחרי האיומים של ירדן כלפיה היא מיד מודחת.