** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אצל עוז
הלייב תמיד יותר מעניין מהפרק
זה לא רק זה, הוא פשוט תמיד מראה את כל העניינים בבית לפי העיניים שלו ומי שהוא חפץ ביקרו. יותר חשוב לו הדיעה שלו והיעד שלו מאשר לייצר מציאות או אפילו תוכנית טובה

tarimulu

Well-known member
לפרוץ לשידור ולעשות מסך מפוצל לקטע של אלאיה נשאלת בפודקאסט פעם את אותה שאלה בדיוק ומצחקקת ולא מזיז לה

KAPSULA1

Well-known member
אני לא מסכימה עם טל בכלל, אבל לא לשכוח שזאתֶ תפיסת העולם. ככה הוא אולי חונך גדל. תפיסה ישנה ולא מודרנית. אולי אם יסבירו, ילמדו ויוכיחו אותו הוא ישנה גישה ויבין שכל אחת אחרת וכל אחת יש לה ההעדפות שלה והסגנון שלה.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
תודה גלעד !

אתה חתיך, וקסם . אבל הוכחת מה שהיה צריך להוכיח "

"אלאיה פצצת על יחסית לטרנסג'דרית..."

לכן טרנסיות רבות חוות חווים של ייסורים עם המראה שלהן ,הן חייבות להוכיח שהן פצצות יותר מאישה ביולוגית, אחרת כמובן אין להם זכות קיום .

איזה דוש הוא יצא.

אין מבחינתי ספוקלציות כרגע . מי שתמך בו בויכוח עם אלאיה לא ישנו את דעתם בגלל זה , אבל מבחינתי

הוא הוכיח את זה - הוא אשם בכל מה שהאשימו אותו בו. אדיוט וחסר רגישות , לפחות בנושא הזה.

KAPSULA1

Well-known member
תודה גלעד !

אתה חתיך, וקסם . אבל הוכחת מה שהיה צריך להוכיח "

"אלאיה פצצת על יחסית לטרנסג'דרית..."

לכן טרנסיות רבות חוות חווים של ייסורים עם המראה שלהן ,הן חייבות להוכיח שהן פצצות יותר מאישה ביולוגית, אחרת כמובן אין להם זכות קיום .

איזה דוש הוא יצא.

אין מבחינתי ספוקלציות כרגע . מי שתמך בו בויכוח עם אלאיה לא ישנו את דעתם בגלל זה , אבל מבחינתי

הוא הוכיח את זה - הוא אשם בכל מה שהאשימו אותו בו. אדיוט וחסר רגישות , לפחות בנושא הזה.
אני חושבת שבעיניי גבר תמיד טרנסית תושווה לאישה שנולדה אישה. שתיהן נשים בהגדרה ובעיני עצמן אך טרנסית שהמעבר לא הולם אותה תיחשב ותיראה ״פחות אישה״ אמיתית

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אני חושבת שבעיניי גבר תמיד טרנסית תושווה לאישה שנולדה אישה. שתיהן נשים בהגדרה ובעיני עצמן אך טרנסית שהמעבר לא הולם אותה תיחשב ותיראה ״פחות אישה״ אמיתית

הכל בסדר, גם ההגדרה אם שתיהן נשים היא לא בהכרח הגדרה מוחלטת .וגם יש נשים טרנסיות שאין להן שום בעיה להתכנות "אישה טרנסית" ונושאות את התהליך ועברן בגאווה " . עדיין זה לא הופך אותו לפחות דוש .
תראי הוא לא אמר משפט שטרנסית לא שומעת ממאות גברים (כן מאות) גברים בחייה. וחלק גם לוקחות את זה כסופר מחמאה . אלאיה לא .

ובלי קשר האמירה הזו כל כך בעייתית " יחסית לאישה טרנסג'נדרית היא פצצה" .

להגיד על שלקה : "יחסית לאישה מלאה היא נראית טוב" .

רק לדמיין .. .וואי ... וואי וואי

(למרות שזה גם לא יושב על הנושא הזה , זה יושב על זה שהוסבר שאלאיה רוצה שהתהליך לא יהיה אישיו מבחינת היחס של החברה ,וזה כל פעם מתפוצץ לה בפנים .אולי זה שלה להבין שהיא לא תוכל לתקן את כל החברה. אבל היא יכולה לנסות , או לפחות להתנגד כשהיא נתקלת בזה.

היו מלא פוסטים מסבירים על זה ברשת , פחות בא לי לחפש כרגע ולצטט אותם ,מה גם שאני בטוח שכולם כבר ראו את כל הדיונים על זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה