זה מצחיק שהוא חושב שהוא יכול לחנך את טורטי כשאפילו אני לא הצלחתי
Y yoni564712 Well-known member 31/5/25 #218 זה מצחיק שהוא חושב שהוא יכול לחנך את טורטי כשאפילו אני לא הצלחתי
ט טוויגיי Well-known member 31/5/25 #220 עכשיו מובן מאיפה קפצה ירדן אתמול להגן עליה בעצם זו היא פתחה ראשונה על מאי לפני מאור ועוז סידר לה את הראש איך היא יוצאת אז פתאום גידלה מצפון
עכשיו מובן מאיפה קפצה ירדן אתמול להגן עליה בעצם זו היא פתחה ראשונה על מאי לפני מאור ועוז סידר לה את הראש איך היא יוצאת אז פתאום גידלה מצפון
M mariamma 86 Well-known member 31/5/25 #222 היחס של טל למאי משפיל לדעתי זה יותר מעליב מכל הביקורת של מאור
Psy Bear Well-known member 31/5/25 #223 "אפשר היה להביא עוד קפה, אפשר היה להביא זירו" איזה טמבלים. אפשר להביא עוד שני קילו תפוחי אדמה ושק אורז יא אהבלים.
"אפשר היה להביא עוד קפה, אפשר היה להביא זירו" איזה טמבלים. אפשר להביא עוד שני קילו תפוחי אדמה ושק אורז יא אהבלים.
Psy Bear Well-known member 31/5/25 #225 מאי מקיימת את כל הסטיגמות על בנות בלי דמות אב. ובגלל זה עד שטל יודח אנחנו נמשיך לראות את ההתעללות הזו.
מאי מקיימת את כל הסטיגמות על בנות בלי דמות אב. ובגלל זה עד שטל יודח אנחנו נמשיך לראות את ההתעללות הזו.
M misscarter Well-known member 31/5/25 #232 בואנה יה חתיכת אפס מי אתה שתאחל לה לחזור בתשובה? חצי מהזמן הבנים מסתובבים חצי ערומים ומטיפים לצניעות
Tracy_Niggle Well-known member 31/5/25 #233 "אני עושה את זה ממקום טוב" הגברים באמת חושבים שהם מתת האל לאנושות ומצילים מישהו ממתי זה נורמלי לפנות לאנשים ולהביע ביקורת על הלבוש שלהם
"אני עושה את זה ממקום טוב" הגברים באמת חושבים שהם מתת האל לאנושות ומצילים מישהו ממתי זה נורמלי לפנות לאנשים ולהביע ביקורת על הלבוש שלהם
ט טוויגיי Well-known member 31/5/25 #235 מגלעד זה באמת יצא משפיל טוב שלא ירק עליה קותי לא היה שותק לה