** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
סוף סוף פרק שאם אופה תצפה בו היא תזהה את הדיירים
בגלל קאזם שחף וטליה

Goran11

Well-known member
סתיו צועקת כל היום "צבוע,צבוע" אבל שהיא רבה ומשפילה אנשים ואז חמש דקות אחרי נותנת בוסות זה בסדר....

אגב,אם אומרים שהיא אמרה כן לשאלה של אברהם לגבי החרם שזה הגיע מעצבים (שזה קשקוש מקושקש) אז למה היא ממשיכה לשקר לכל אחד שהיא לא אמרה "כן" והוא סתם ממציא...

היא יכלה פשוט לומר שאמרה את זה ברגע של כעס ולסגור את הסיפור ובמקום זה היא מתחרבשת עם עצמה וממשיכה לשקר...

זה רק מוכיח לי שהיא כן התכוונה לזה ושהיא מנסה למזער נזקים.

היא סה״כ בחורה דוחה מכל הבחינות, שקרנית כרונית..

ואגב,"הבכי" שלה מתחיל להצחיק אותי,כל-כך מזויף ומשוחק ....ישבה בכניסה לחדר האח,עושה חזרות לפני ההצגה מול האח.

אישה רעה ומזוייפת

Christina 1001

Well-known member
סתיו צועקת כל היום "צבוע,צבוע" אבל שהיא רבה ומשפילה אנשים ואז חמש דקות אחרי נותנת בוסות זה בסדר....

אגב,אם אומרים שהיא אמרה כן לשאלה של אברהם לגבי החרם שזה הגיע מעצבים (שזה קשקוש מקושקש) אז למה היא ממשיכה לשקר לכל אחד שהיא לא אמרה "כן" והוא סתם ממציא...

היא יכלה פשוט לומר שאמרה את זה ברגע של כעס ולסגור את הסיפור ובמקום זה היא מתחרבשת עם עצמה וממשיכה לשקר...

זה רק מוכיח לי שהיא כן התכוונה לזה ושהיא מנסה למזער נזקים.

היא סה״כ בחורה דוחה מכל הבחינות, שקרנית כרונית..

ואגב,"הבכי" שלה מתחיל להצחיק אותי,כל-כך מזויף ומשוחק ....ישבה בכניסה לחדר האח,עושה חזרות לפני ההצגה מול האח.

אישה רעה ומזוייפת
צריך לפחות להעריך את המאמץ והמחויבות למטרה.
כשאני רוצה קצת תשומת לב אני במקסימום חושפת דד, בלי יותר מידי מאמץ.

nicknick

Well-known member
בעונה הקודמת, לא יכולה להגיד שנהנתי מהסיפור של טליה ושחף על המסך.
אני לגמרי הייתי team אופק
ולא אהבתי את כל התנהלות העניינים.
וגם, אחרי הכימיה המחשמלת הספונטנית שהייתה בין אופק וטליה ומגנטה אותי למסך , אז הסיפור שלה עם שחף כל כך שעמם לי והרגיש מאולץ ולא אמיתי.

אבל...
מה שהיה היה, החיים המשיכו, יש אפיזודות בחיים שגם אם הן מעניינות או סוערות, תפקידן הוא להיות מה שהן....אפיזודות, תחנות מעבר ולמידה מטעויות בדרך אל המקום שנכון לבן אדם.
ובין אם מה שהיה ביניהם בבית הוא אמיתי או לא, בחוץ הוא פרח למשהו כזה.
גם טליה וגם שחף הגיעו ממקומות של קשיים למצוא זוגיות , ואם יצא להם למצוא אהבה אמיתית בסוף כל הסיפור ולהתגבר על המכשולים שלהם , זה מה שבאמת חשוב ושיצליחו ❤

וגם אופק ,
תמיד הרגשתי שכל כך רוצה להיות נאהב, ונחמד לראות שגם הוא מצא אהבה שנכונה ומתאימה לו. קצת באסה בשבילו שעכשיו כל הזמן מזכירים לו את זה ושואלים אותו ומה דעתו על זה...
כי תכלס עברה שנה, כל אחד בחייו,נדמה שלכל אחד טוב במקומו.
אבל ככה זה , הריאליטי רודף אחריך לנצח....

יונתנסקי

Well-known member
אהבתי את קאזם הטרול הקטן, גם את אופק..
אבל אני מאילה שברגע שנגמרת העונה אני שוכחת את השם של הפייבוריט שלי.
מבחינתי, לראות את קאזם עכשיו זה פיהוק.

שלא לדבר על שחף וטליה
מכולם אני זוכרת רק את אופק.
בגלל היופי שלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה