בכי מייאושמלאני בוכה כי היא יודעת שיצאה פיתה.
שתוקה ופחדנית
זה לא בכי מייאוש. זה הבכי של לא להיות אמיתית. זו הנקודת תורפה שלה.בכי מייאוש
הדר זה טחנת רוח
חסר טעם
אף בנאדם שפוי לא מענויין לדפוק ראש בקירזה לא בכי מייאוש. זה הבכי של לא להיות אמיתית. זו הנקודת תורפה שלה.
אני לא רואה במלאני סמל לשפיות. היא עוד לא החליטה מי היא ומה היא.אף בנאדם שפוי לא מענויין לדפוק ראש בקיר
הדר קיר
זו האמת
היא לא רבה על אציטוןאני לא רואה במלאני סמל לשפיות. היא עוד לא החליטה מי היא ומה היא.
אין עקביות בכלל בין מה שמלאני אומרת לאיך שהתנהלה בבית והמלחמות דנלחמה.זה לא בכי מייאוש. זה הבכי של לא להיות אמיתית. זו הנקודת תורפה שלה.
אמילי עשתה 12 קנסות והן צחקו, אמת?זה לא בכי מייאוש. זה הבכי של לא להיות אמיתית. זו הנקודת תורפה שלה.
היא כבר ניצחה. בכל פרק היא קוברת לכולן. בסופו של דבר הנתונים שלה באמת טובים והיא יכולה להצליח עם ובלי התוכנית.הדר המנצחת![]()
קוברת את כולנוהיא כבר ניצחה. בכל פרק היא קוברת לכולן. בסופו של דבר הנתונים שלה באמת טובים והיא יכולה להצליח עם ובלי התוכנית.
איך בא לישתדעו לכם
שאם אני נכנס לפורמט של עוז
אני לוקח מיליון בהליכה
אין יותר מתמסכן ממני
נשים קטנות.מעניין שמלאני לא הבינה כשהדר נפגעה ממנה בתחילת העונה כשמלאני ירדה עליה.
אז היא מדברת על רגישות, אבל חסרה בה.
התעלמה והשתתפה בדורסנות כלפי הדר.
ופרידה כנל, אין הרבה רגישות בשטח.
היא כבר אמרה להדר ביקורת, של האם יש לך חברות, כמו מיכל.
איפה אמילי, לקצת יושרה.
הדיירות שנשארו, צריכות אציטון להסרת הצבע
היא רצתה שמישהו יהיה לצידה, אולי היא לא צודקת הפעם לא שמתי לב..לא הבנתי, הדר רוצה שכולם יסתכלו עליה ויחפשו אותה או רוצה שכולם יפסיקו להתייחס אליה?
מצד אחד מתלוננת שלאף אחד לא אכפת מתקרית האצטון, מצד שני אם מישהו כן היה אומר משהו הייתה אומרת שכולם אובססיבים אליה
היא תמיד תמצא משהו להתלונן עליו בכל מקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.