אני לא יודעת אם אִמָה פסיכוטית, אבל היא עצמה - אובססיבית.עידן: שומעת אמילי? אמא שלך פסיכוטית, אז בואי נרגיע
אני לא יודעת אם אִמָה פסיכוטית, אבל היא עצמה - אובססיבית.עידן: שומעת אמילי? אמא שלך פסיכוטית, אז בואי נרגיע
כי "לזרוק" אותה ככה זה לא רגיש, הוא לא רוצה להישמע רע.מה הבעיה להגיד לה שהוא לא מעוניין? בשביל מה הוא זורק לה כל מיני רמזים שאולי בחוץ זה יעבוד ובמקביל אומר לה להוריד כל דבר אינטימי מהפרק כל עוד הוא בבית?
כי הוא צריך את ההצבעה שלה שלא תצביע לאוריתמה הבעיה להגיד לה שהוא לא מעוניין? בשביל מה הוא זורק לה כל מיני רמזים שאולי בחוץ זה יעבוד ובמקביל אומר לה להוריד כל דבר אינטימי מהפרק כל עוד הוא בבית?
חיים ובן אחרונים בסקרים
שלח הוכחות או שזה לא קרהאיזה חלום אם אחד מהם הולך. אני צורח בבית כמו אור כשאורית ירדה במדרגות.
זה בהחלט עוד לא קרה. אבל נראה מה העתיד יביאשלח הוכחות או שזה לא קרה![]()
כושלאעוז שלא יגע בחייםחיים ובן אחרונים בסקרים
עידן היה צריך להגיד את האמת, שאמא שלה התנפלה עליו בחוץ ולכן הוא מעדיף להתרחק.. אף אחד לא היה כועס עליו
כבר יש הבנה שהאמא לא 100, אבל הוא בוחר להיות פוליטיקאי...
היה צריך לסופג מועמדת להדחה, הוא יודע שהוא חזק בחוץאסור לספר על דברים מבחוץ.
זה הכיוון, נכוןעידן היה צריך להגיד את האמת, שאמא שלה התנפלה עליו בחוץ ולכן הוא מעדיף להתרחק.. אף אחד לא היה כועס עליו
וזה רק מוכיח כמה הוא מתחשב בהעידן היה צריך להגיד את האמת, שאמא שלה התנפלה עליו בחוץ ולכן הוא מעדיף להתרחק.. אף אחד לא היה כועס עליו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.