אולי פעם ראשונה העונה שאנחנו אומרים שהאח עשה מהלך נכון?עם כמה שלא סבלתי את לינור
דיי הבית הזה מת
מת
זה מהלך נכון
למרות שזה נטו למשימה
זה יעיר קצת את בית הקברות השומם הזה שהולך שם
אולי פעם ראשונה העונה שאנחנו אומרים שהאח עשה מהלך נכון?עם כמה שלא סבלתי את לינור
דיי הבית הזה מת
מת
זה מהלך נכון
למרות שזה נטו למשימה
כן, אם אני מצאתי את רועי עוז באינטרנט - הצעתי לעשות בסוויטה בית מודחים . על מנת שהמודח יתמודד מול הבית בהדחות .אולי פעם ראשונה העונה שאנחנו אומרים שהאח עשה מהלך נכון?
כן אני רואה לאן זה הולך גוזי תום ורמי עצבניים והיא תחממם שמה את העניינים עליו עוד אין לי רצון בזה בכללעם כמה שלא סבלתי את לינור
דיי הבית הזה מת
מת
זה מהלך נכון
למרות שזה נטו למשימה
זה ילך לאן שעוז רוצה שזה ילךכן אני רואה לאן זה הולך גוזי תום ורמי עצבניים והיא תחממם שמה את העניינים עליו עוד אין לי רצון בזה בכלל
בשביל זה יש את גלכן אני רואה לאן זה הולך גוזי תום ורמי עצבניים והיא תחממם שמה את העניינים עליו עוד אין לי רצון בזה בכלל
וירד כאשר אמרו לינוראיזה כיף שעלה לנו המצב רוח רק מלשמוע את המילה גל
את יודעת מה?וערד כאשר אמרו לינור
אותי זה אפילו לא מרגש אצלנו אומרים אללה מעקלמרות הכל, הלב שלי עדיין יוצא אליו
הצפייה ביהודה ואלמוג הקשה לך את הלבאותי זה אפילו לא מרגש אצלנו אומרים אללה מעק
אף אחד לא אוהבת שמרמים אותוג'וזי נהיה בלתי נסבל.....כמעט כמו יהודה
עדיין, זה לא היה נגדו אישית, אם רימו אותו אז גם רימו את אלמוג ורימו את יהודה ודניאל ואופיר, אבל הוא חמור קופץ בראשאף אחד לא אוהבת שמרמים אותו
לא הבנתי מה זה גנון או תוכנית ריאלטי? מה זה רימית אותי? יאללה תתבגר בחייאת גבר בן 33 מי שישמע ג'וזי טהור לאורך כל העונהאף אחד לא אוהבת שמרמים אותו
הוא עקץ אותם והיום תום עקץ אותו בחזרה כול אחד ועצבים שלוג'וזי נהיה בלתי נסבל.....כמעט כמו יהודה
עלה על ראש הנחששששששששששששששששששג'וזי נהיה בלתי נסבל.....כמעט כמו יהודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.