שבוע טוב ומבורך
צפייה מהנה
צפייה מהנה
הוא עדיין בתודעה של אלירן לפני כניסת החדשים והאובססיה לגלאני 19:54 דני אומר לאלירן על גל, אני לא יכול לשמוע אותה.
לפני כן אמר שפוחד שהוא המודח היום.
בחירה מצוינת ללקק לאלירן דני
כן, אבל מסוק 7 צעקות כיתובהוא עדיין בתודעה של אלירן לפני כניסת החדשים והאובססיה לגל
לא מבין שדברים השתנו בחוץ
הדחה אחתהמודח הוא בתחילת התכנית?
יש הדחה כפולה או הדחה נוספת מזוייפת?
אלירן תמיד ידע לקרוא את המפהצופה קצת אחורה, אלירן אומר לדני שלדעתו זה מישהו מאצלהם. החדשים.
אלא אם כן זה אחד ספציפי מאצלנו. הותיקים.
שלשום, שמעתי אותו אומר שאדיר הלך, ולדעתו הבא ללכת זה קורן.
נראה יחד אם זה מהותיקים, אם צדק לגבי קורן.
הוא רואה בו חלש כמו מעמד החדשים
ניתן לו ציון בותיק הבא שמודח (;אלירן תמיד ידע לקרוא את המפה
אוי ואבוי אם קורן ילךצופה קצת אחורה, אלירן אומר לדני שלדעתו זה מישהו מאצלהם. החדשים.
אלא אם כן זה אחד ספציפי מאצלנו. הותיקים.
שלשום, שמעתי אותו אומר שאדיר הלך, ולדעתו הבא ללכת זה קורן.
נראה יחד אם זה מהותיקים, אם צדק לגבי קורן.
הוא רואה בו חלש כמו מעמד החדשים
מצלמות נסתרות במקומות הכי אינטימיים, השיטה להעלמת הצעקות מבחוץ והאמת מאחורי הקול המוכר של המדינה. מה שקורה בנווה אילן רחוק מאוד ממה שאתם רואים על המסך
תודה (למרות שאם קראת שם, הכל דברים שאנחנו יודעים . לא פלא שהכתב לא חתם בשמו)
אם אדיר כהן היא לא תוכן להתחתן איתו כי היא גרושה וגם לי לא נראה שהיא נמשכת אליואיזה קשה זה לשמוע את טל צורחת ברקע, ודני נזף בגל שלא גהצה ועומר מרכל ואלירן על זה.
שגל לא מספיק משרתת טובה.
סליחה מרגו, במקום להגיב אני פורקת את ההזיה שאני שומעת.
כולם על גל נוזפים בה למה לא גיהצה לקורן מתאבססים וטל קוראת לה אובססיבית ואלירן לא חברה טובה.
תקשיבי, הם ממש חולים באמא.
לגבי מה שכתבת, מעניין.
הייתי שואלת אם אדיר כהן, אבל לא חושבת שהיא נמשכת אליו
בסדר, זו בסהכ מסננת.אם אדיר כהן היא לא תוכן להתחתן איתו כי היא גרושה וגם לי לא נראה שהיא נמשכת אליו
מה זאת אומר זה בסך הכל מסננת?בסדר, זו בסהכ מסננת.
העיקר שהיא קרובה לעצמה. ותמשוך דברים טובים
כל מיני דברים שנראים כמגבלה לפעמים מסננים אם זה לא האדם הנכון להמה זאת אומר זה בסך הכל מסננת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.