* שרשור תכנית הדחה **

מצב
הנושא נעול.

JU34

Well-known member
כל המטרה שלהם זה לעשות כסף מה זה בכלל תוכן
אז הם דוחפים לנו 4 תוכניות בשבוע ומכניסים כמה שיותר חסויות
אנחנו קהל שבוי ממילא
האמת שלא ראיתי פרק שלם אחד מאז שמאור הודחה אלא רק ניזון מהרשתות
היה לי ברור שזה יגיע ללופ עלילתי כמו בכל עונה

ובכללי:

צריך המון זמן פנוי כדי לעקוב אחרי 4 פרקים של שעתיים+ בשבוע (ועוד עם תוכן כל כך מעפן)

פספסת פרק אחד - את צריכה להשלים 2 כי למחרת כבר יש עוד פרק
ואם גם למחרת לא יכולת לצפות אז 3 וכו׳
והרי בני ישראל הלכו במדבר פחות זמן מפרק ממוצע של עוז
אז זה פשוט בלתי אפשרי להשלמה. אפילו אם הפרקים מעניינים

על מה ולמה 80 פרקים בעונה
אם היית אומרת לי 80 פרקים בעונות של זק הייתי לוקח
אבל הקקה הזה? גם אם ישלמו לי לא אצפה

zedude2

Well-known member
אגב, הקוצים של שני הם לא באשמתה
הורים אמורים לאהוב את ילדהם ללא תנאי, לא משנה אם שינו מגדר, יצאו מהארון או פנו כנגד החברה (חרדית)
מעשית זה לא כך
ילדים שגדלים עם ההבנה שהאהבה ההורית היא על תנאי (תתלבשי כמו חרדית אחרת אני לא אבא שלך ) יוצאים כמעט תמיד עם מגננות.
קשה להם ליצור קשרים - הם לא מאמינים שאפשר לאהוב אותם כמו שהם בלי שיצטרכו לשנות משהו
כל הקטנה אמיתית או מדומינת מקבלת תגובה חריפה ואוטומטית - התקפה - הקטנה מחזירה אותם ישר לילדות. מה שיש לשני אלו מנגנוני הגנה חריפים ועוצמתיים - נראה שקשה לה לבלוע את הרוק וזה טיב היחסים הקשים שלה עם הסביבה.

גליה 1211

Well-known member
אגב, הקוצים של שני הם לא באשמתה
הורים אמורים לאהוב את ילדהם ללא תנאי, לא משנה אם שינו מגדר, יצאו מהארון או פנו כנגד החברה (חרדית)
מעשית זה לא כך
ילדים שגדלים עם ההבנה שהאהבה ההורית היא על תנאי (תתלבשי כמו חרדית אחרת אני לא אבא שלך ) יוצאים כמעט תמיד עם מגננות.
קשה להם ליצור קשרים - הם לא מאמינים שאפשר לאהוב אותם כמו שהם בלי שיצטרכו לשנות משהו
כל הקטנה אמיתית או מדומינת מקבלת תגובה חריפה ואוטומטית - התקפה - הקטנה מחזירה אותם ישר לילדות. מה שיש לשני אלו מנגנוני הגנה חריפים ועוצמתיים - נראה שקשה לה לבלוע את הרוק וזה טיב היחסים הקשים שלה עם הסביבה.
נכון. אבל מתחילת התוכנית בין הדמויות שנפתחו והשתנו.. בעצם הדמות היחידה.

Julia12344

Well-known member
הסיכול לתרצה ברמה גבוה.
כל שיחה שלה שהיא חוסמת את איסקוב מורידים.

DRORIKO82

Well-known member
אנשים נשארים עד 11 בלילה כדי לראות את ההדחה ודוחפים להם 10 דקות פרסום סמוי לקונדיטוריה

מצב
הנושא נעול.
למעלה