Rodrik Harlaw
Well-known member
גם את זה ההפקה גרמה לך לכתובאיי איי קפטן ! Salut
גם את זה ההפקה גרמה לך לכתובאיי איי קפטן ! Salut
או אלאיהזה מעניין כי באחת הקבוצות הטרנסיות בדיוק עלתה "אכזבה" של אנשים שאלאיה לא "מייצגת" את הקהילה נכונה.
ואני די תוהה למה הם ציפו . האם היא מחוייבת לעשות הסברה ? או שפשוט היא מבאסת כי האופי שלה מבאס ,ואז זה סבבה, צריך להתייחס אליה כמו לכל דייר שלא מתחברים אליו או אליה.
אני מאמינה לה שהיא לא נכנסה על הכרטיס של הטרנסית ורוצה שיראו אותה רק כאליאהזה מעניין כי באחת הקבוצות הטרנסיות בדיוק עלתה "אכזבה" של אנשים שאלאיה לא "מייצגת" את הקהילה נכונה.
ואני די תוהה למה הם ציפו . האם היא מחוייבת לעשות הסברה ? או שפשוט היא מבאסת כי האופי שלה מבאס ,ואז זה סבבה, צריך להתייחס אליה כמו לכל דייר שלא מתחברים אליו או אליה.
ארז בעל כורחו? לא בטוחהאני מאמינה לה שהיא לא נכנסה על הכרטיס של הטרנסית ורוצה שיראו אותה רק כאליאה
אבל לא כך המצב.. אליאה מייצגת את קהילת הטרנסי/יות בעל כורחה..
זה לא פייר כלפיה אבל היא הייתה צריכה להיות מוכנה לזה נפשית...
גם ארז מצייג את הקהילה הקווקזית בעל כורחו
טל את הפוסט טראמתיים
לורן את האפריקאיים וכו..
על סמך ההתנהגות של ארז.. כול הפורום החליט שגברים קווקזים לא עושים כליםארז בעל כורחו? לא בטוחה
גדי, שהיה גם קווקזי, אמר זאת בפירוש. אבל הוא לפחות כן ניסה לעשות כלים. על סמך זה, כל הפורום יודע זאת,על סמך ההתנהגות של ארז.. כול הפורום החליט שגברים קווקזים לא עושים כלים
למרות אין לנו באמת איך לדעת
אני מאמינה לה שהיא לא נכנסה על הכרטיס של הטרנסית ורוצה שיראו אותה רק כאליאה
אבל לא כך המצב.. אליאה מייצגת את קהילת הטרנסי/יות בעל כורחה..
זה לא פייר כלפיה אבל היא הייתה צריכה להיות מוכנה לזה נפשית...
גם ארז מצייג את הקהילה הקווקזית בעל כורחו
טל את הפוסט טראמתיים
לורן את האפריקאיים וכו..
לנשים יש מספיק ייצוג בראליטי כך שיוצא לנו לראות נשים מסוגים שונים - חשופות יותר וחשופות פחותומאי מה, מייצגת את הנשים ? זה אומר שהיא צריכה להתלבש יותר חשוף פחות חשוף ? היא מייצגת את עצמה . ולא איך אישה צריכה להיות או לא להיות . סורי
האמת, אני אוהבת את הפאן-פיקשן הזה שלנו בפורום. אם שאול ילחץ או לא ילחץ. כן אוזניה לא אוזניהבהדחה הזו בחרו להזכיר את קיומו של כפתור הסייב גם בתיאור הפרק
צפה בקובץ המצורף 131685
ואני, הרבנית, ממליצה: 5 לנתנאל ו05 לאלאיה. שארז השובניסט יעוף כבר השחצן הזה!קישור להצבעות שייפתחו בעוד כמה דקות
לפי שמועות הרבי מליובאוויטש היה ממליץ על 10 לנתנאל
https://votes.13tv.co.il/?q=rbej754hqp
וואללה לדעתי הוא מרגלשיתנו...לראמין אזרחות...
בוקר טוב! ועוד איזו מכה...כבר לא בא לי שאלאיה תעוף
איסקוב זאת המכה הרצינית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.