שרשור תחרות דוליז לכאן תשרשרו את הדוליז שלכם ותציינו לאיזה קטגוריה
ק קובי גין New member 1/1/03 #2 הקטגוריות שאתם מפרסמים דולי פרסמו את האיקון של הקטגוריה יום-יום= אלגנטי= חדר עם הבנות=
S Silver Fox New member 1/1/03 #5 הנה, עשיתי. אבל...../images/Emo82.gif העכבר לא מסכים לעשות לי לחצן ימני - מישהו יודע איך אני עושה את זה כתמונה? אני מצטערת על כל השאלות האלו, אבל אני לא בקיאה במחשבים...
הנה, עשיתי. אבל...../images/Emo82.gif העכבר לא מסכים לעשות לי לחצן ימני - מישהו יודע איך אני עושה את זה כתמונה? אני מצטערת על כל השאלות האלו, אבל אני לא בקיאה במחשבים...
ק קובי גין New member 2/1/03 #6 הסבר../images/Emo160.gif את לוחצת print screen שזה ליד f12 ואז פותחים צייר ולוחצים הדבק ואז בוחרים בריבוע את החלק שצריכים גוזרים פותחים קובץ חדש מדביקים ושומרים כbmp
הסבר../images/Emo160.gif את לוחצת print screen שזה ליד f12 ואז פותחים צייר ולוחצים הדבק ואז בוחרים בריבוע את החלק שצריכים גוזרים פותחים קובץ חדש מדביקים ושומרים כbmp
S Silver Fox New member 2/1/03 #8 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif זה לא מסכים לעשות לי כלום!!! כלום!!!!!!!!!!!!! *בוכה*
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif זה לא מסכים לעשות לי כלום!!! כלום!!!!!!!!!!!!! *בוכה*
S Silver Fox New member 2/1/03 #10 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif עשיתי וזה הלך לי... אבל עכשיו זה לא מסכים לצרף לי את הקובץ. לא מסכים!!! *רוצחת את כל האנשים בעולם* זה לא מסכיםםםםםםם!!! מחשב*%^^#@
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif עשיתי וזה הלך לי... אבל עכשיו זה לא מסכים לצרף לי את הקובץ. לא מסכים!!! *רוצחת את כל האנשים בעולם* זה לא מסכיםםםםםםם!!! מחשב*%^^#@
S Silver Fox New member 2/1/03 #12 תודה רבה רבה../images/Emo82.gif אז הכל אותו דבר, חוץ מהקובץ, כמובן... הנה עכשיו אני הולכת לעשות
S Silver Fox New member 2/1/03 #13 בבקשה../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif ומצטערת שהן יצאו צפופות וקצת לא ברורות
ס ס מ ד י New member 2/1/03 #15 הנה שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif אז זה בכוונה מין דוליז חושפניות כאלה, כי נראה לי בתיכון הן יהיו לגמרי כזה "מקווובלות" כאילו דהה? ואח"כ הן יפצו על זה ויהפכו למפורסמות בגלל כישוריהן ובלה בלה... סליחה על המבטא של הפרחה!
הנה שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif אז זה בכוונה מין דוליז חושפניות כאלה, כי נראה לי בתיכון הן יהיו לגמרי כזה "מקווובלות" כאילו דהה? ואח"כ הן יפצו על זה ויהפכו למפורסמות בגלל כישוריהן ובלה בלה... סליחה על המבטא של הפרחה!
ק קובי גין New member 2/1/03 #14 דולי../images/Emo42.gifשל לילך הנה מה שלילך הכינה לפתוח בגדול ולילך פעם הבאה תעשי את הדוליז בגודל רגיל ולא ענקי
דולי../images/Emo42.gifשל לילך הנה מה שלילך הכינה לפתוח בגדול ולילך פעם הבאה תעשי את הדוליז בגודל רגיל ולא ענקי
S Silver Fox New member 3/1/03 #18 ../images/Emo51.gif../images/Emo82.gif ומצטערת שהרתרגזתי כל כך, זה היה ממש חשוב לי ענבל ויעל מוזמנות למחוק את ההודעות שהביעו את הכעס שלי
../images/Emo51.gif../images/Emo82.gif ומצטערת שהרתרגזתי כל כך, זה היה ממש חשוב לי ענבל ויעל מוזמנות למחוק את ההודעות שהביעו את הכעס שלי
S Silver Fox New member 4/1/03 #19 הנה דוליז יותר יפה../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif אני בוחרת בו זה שוב בקובץ Doc כי המחשב לא מסכים לצרף לי קובץ bmp קובי, בבקשה תעשה את זה שוב תמונה אני בוחרת בדוליז הזה ולא בקודם
הנה דוליז יותר יפה../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif אני בוחרת בו זה שוב בקובץ Doc כי המחשב לא מסכים לצרף לי קובץ bmp קובי, בבקשה תעשה את זה שוב תמונה אני בוחרת בדוליז הזה ולא בקודם