שרשור תחפושות!!!

שרשור תחפושות!!!

זאת אני בתחפושת של מלכת האמבטיה.. את השרביט שכחתי להחזיק בתמונה.. נ.ב. אני מקווה שכולכם נהנתם היום בחגיגות הפורים ושתהנו במשך כל חופשת הפורים!

גם שלי הייתה כבדה, פשוט הקטנתי את

התמונה.. אפשר אפילו ב"צייר" - למרות שהאיכות תהיה נורא נמוכה. לי יש כזו אפשרות של שינוי גודל התמונה בתוכנה אחרת שמציגה תמונות. חפשי, אולי גם לך יש את האופציה של "resize"? אני אשמח לראות! :)

תעשי copy ו paste לצייר ואז

תסמני את כל התמונה ותקטיני אותה. אחרי זה תזיזי את המסגרת הלבנה מסביב כך שתתאים לגודל התמונה שהקטנת. אחרי שתשמרי אותה, תלחצי לחצן ימיני ולחצי "מאפיינים". תבדקי שם שהגודל הוא מתחת ל250 KB

עמיתוש

New member
אוי,

כזאת חמודה!
אני התחפשתי ל"בילבי נתניהו". תחפושת של שקל אמנם, אבל יצא נחמד.

שלומצי

New member
אני הייתי כל סופשבוע של פורים

בסדנה מתישה של רוברט מקי, הידוע בכינויו גורו התסריטאות של הוליווד. הוא דיבר 12 שעות ביום, בלי סרטים, בלי מצגות, בלי כלום. עם הפסקה של 10 דקות לפיפי כל שעתיים, וזהו. היה סיוט - אבל מדהים! אני חושבת שזו הפעם הראשונה בחיים שלא התחפשתי בפורים. כמה עגום.

חמודה..(-:

אנחנו התחפשנו 7 אנשים לזברה מהשיר "מי יודע מדוע ולמה.." כל אחד היה יום אחר...אני הייתי עם שמלת השבת..:) תמונות בקרוב.

QuEeN oF mE

New member
חמוד!

אני לא ממש התחפשתי.. לא היה לי רעיון וזמן.. אז לבשתי חצאית וחולצה שחורה מכופתרת.. ואז נראיתי כמו דוסית.. אבל אח"כ הוספתי עניבה וגם כפפות לבנות ארוכות ונראיתי כמו דיילת או משו..חחח

חחח.. זה נורא מזכיר לי דמות מאיזה ס

סרט אבל אני פשוט לא מצילחה להיזכר איזו..
שונאת שזה קורה..

למעלה