שרשור תחפושות

שרשור תחפושות

נא לשרשר כאן, בהמשך להודעות הישנות. אם יהיה צורך, נפתח שרשור חדש לכשזה יתישן ויעבור לעמוד הבא.

גם אני זקוק לקצת סיוע../images/Emo13.gif

נתבקשתי לתפור את התחפושת לאחותי, שהחליטה שהיא מתחפשת לאליס בארץ הפלאות. החלק העליון של השמלה יהיה סוג של סטרפלס בגזרת פרינסס. החלק התחתון יהיה על בסיס פעמון. מתחת אמורה לבוא תחתית מטול במטרה לנפח את השמלה. ואת זה אני לא יודע איך לעשות. חשבתי מן הסתם לעשות מטול, אבל מבחינת מבנה וגזרה אין לי ממש כיוון. יש לציין שהחצאית יחסית קצרה. אי לכך נדרשת עזרתכם בנושא. תודות למסייעות, ותמונות בטוח תהיינה כי היא אוהבת לצלם ולהצטלם. סוג של המחשה של הנפח הרצוי של החצאית (כן זה נראה כאילו זה יצא מפלייבוי, אבל זה מה מצאתי שמסביר את כוונתי): http://www.abracadabrasuperstore.co...ice in wonderland playing cards dress_jpg.jpg

טובה ב

New member
פטנט שלמדתי פעם

ממעצבת תלבושות לתיאטרון (כבר כתבתי את זה כאן בעבר, אני חוזרת למקרה שאתה לא זוכר): היתרונות של הפטנט הם- 1) קלות הביצוע 2) נוחות השימוש. מכינים חצאית תחתית מכווצת במתניים (או מתחת למתניים ע"י גסקה, אם מדובר במתחפשת גדולת מימדים, כדי לא להגדיל אותה יותר) מיריעת ספוג דק (בחנויות מלאכה, גם לפעמים בחנויות גדולות של בדים) ולובשים אותה על הגוף מתחת לשמלה. זה יעמוד, אוהו זה יעמוד, ולא יפריע להתהלך וגם לשבת. תומריקוש עוד משהו קטן- חצאית פעמון עלולה להיות צרה מדיי למטרה הזאת, צריך גזרה עם קצת יותר בד. בהצלחה.

רוצה להבין,

תופרים חצאית תחתית מספוג דק ומכווצים ?, איזה עובי של ספוג, 1/2 ס"מ או פחות? האם הספוג לא נקרע בתפירה?

שש שבע

New member
א. אסור שהטול יגע בגוף

כי הוא מגרד. ולכן, על בד פשוט תגזור ביטנה. הקף מותן כמו החצאית (הבטנה לא חיבת להיות חצי פעמון היא יכולה להיות משהו בין רבע לחצי, העיקר שהקף מותנים והקף ירכיים יתאימו לגוף, . ועל הביטנה הזו, אתה תופר רצועות מכווצות של טול. ב-3 מקומות במרחק שווה לפי הגובה של הרצועה. רצועה למעלה ובאמצע ולמטה, במרחק האורך של אותה רצועה (לא על הקצה) ככה שהקצה שלה יסתים עם תחתית,, אחר כך לרצועה העליונה אתה מחבר רצועה מכווצת נוספת, ועליה עוד אחת, ולשניה אתתה מוסיף עוד רצועה. השלישית נשארת ככה וגם אי אפשר להוסיף קיבלת תחתית עם 3 שכבות 3- קומות. אתה יכול לחבר אותה לשמלה, ואתה יכול גם לשים לה גומי ולהשאיר בנפרד. בעיקרון ככל שיש יותר כיווץ ברצועות התחתית תנפח יותר. אם משהו לא ברור, תרים טלפון.

רב תודות לכל המסייעים../images/Emo13.gif

על גבי הפורום ובמסרים
בתקווה, בקרוב תהיינה תמונות.

talcc

New member
תלבושת של רוח (לא רוח רפאים)

אני צריכה להכין לבן שלי למסיבה בגן תלבושת של רוח להופעה בנושא חורף. כל רעיון יתקבל בברכה כי אין לי ממש מושג איך לבצע את זה. תודה

puppylove104104

New member
הרבה רצועות בדים צרות יחסית

אבל טיפה ארוכות בגוונים של כחול ואפור, לתפור קצה אחד של כל רצועה לחולצה ומכנסיים פשוטים בצבע אפור או כחול. זה המון רצועות (אפשר רק לחולצה ושהמכנס יהיה פשוט), אבל התפירה מאוד פשוטה. ככה כשהילד יזוז - יזוזו איתו רצועות הבד... הייתי ממליצה על שיפון או בדים דקיקים אחרים, כדי שיתנפנפו בקלות (למרות שאני מעדיפה את השקיפות של שיפון). זו ההצעה שלי

גמאני שואלת, צינור של מזגנים

יהיה טוב ליצירת חישוק לשמלה או שיש משהו טוב יותר?? אשמח לרעיונותיכם היצירתיים (תחפושת עוגה) והיכן משיגים, תודה רבה

תחפושות ל סלב"ס גוניור זו בעיה

ביחוד שאת צריכה להתחרות עם מעצבת שמלות הכלה "גלית לוי" גם השנה אני מעצבת תחפושות לסלב"ס שלומדות בכיתה עם הבת של..... ב שנה שעברה הן התחפשו לנשים מהמאה ה16 והתחפושת שלהן הייתה הכי יפה .תשפטו לבד .השנה יש לי עוד בנות מהכיתה והכל בסודי סודיות כל אחת רוצה להיות הכי יפה ויש תחרות אסור לי עדיין לגלות למה הן מתחפשות אבל אחרי אשלח תמונות בכף .בין שמלות כלה לבגדים לאימהות ולחולצות סימפוניה לתפור תחפושות לילדות זה קצת משעשע למרות שאני מתייחסת לבגד לפורים בכל הרצינות וההשקעה .

איך ניפחת

כ"כ יפה את השמלות? אני תופרת תחפושת של שמלת כלה אבל מושקעת, עדיין לא יודעת איך לנפח את השמלה כך שיראה "כלתי".

למעלה