שרשור תחפושות

גאלתיאה

New member
דורותי

אני רוצה לתפור לעצמי את השמלה של דורותי, למישהו יש רעיונות?

HADASDOSA

New member
היי עזרה בתחפושת - אפשרי לתפור את זה?

אני בקושי יודעת לתפור אבל אני מוכנה לנסות, יש מצב שאני אצליח לתפור את השמלה הפשוטה שמימין?

innocence

New member
הכל אפשרי:)

וכמה שאלות. האם יש לך מכונת תפירה? ניסיון בתפירה? האם יש לך ניסיון בהוצאת גזרה? וגם, האם יש מישהו קרוב אלייך שיודע אחד מהדברים האלו ויכול לעזור לך? בעיקרון השמלה לא נראית מסובכת, ואני בטוחה שאפשר למצוא באינטרנט מדריכים, או בבורדה גזרה דומה, אבל הבד נראה לי קצת "טריקי" לעבוד איתו, בעיקר אם זו פעם ראשונה שאת תופרת, או אם את תופרת ביד...

HADASDOSA

New member
אכן אני תופרת לבד וללא מכונת תפירה

אבל אמא שלי קצת מבינה ותוכל לעזור לי.. וזה לא בדיוק אותו בד.. עדיין יש סיכוי? ויש לך מדריך אולי ? :) תודה :)

innocence

New member
אני בעד שתחפשי בורדה בסטימצקי עם שמלה דומה

קל יותר להכין עם גזרה מוכנה מאשר עם מדריך מהאינטרנט. תפירה ביד היא בעייתית כי היא פחות נוחה, לוקחת המון המון זמן, פחות ישרה וגם לצערנו פחות יציבה.. מצאתי באינטרנט גזרה להדפסה לשמלה הזו, זה עוזר?

ל124

New member
תחפושת של ליצן לבן שנה ושמונה חודשים

הי אני אורחת אני מאוד מאוד רוצה להכין בעצמי לבני את התחפושת אבל אין לי מכונת תפירה. חשבתי על תחפושת של ליצן כי זה מה שאני הכי אהבתי להתחפש בילדותי אבל כל רעיון לתחפושת קלה להכנה ונעימה ללבישה לפעוט-תינוק תתקבל בברכה. תודה

איך תתפרי? ביד?

נראה לי שליצן הכי קל יהיה לקחת חליפה בצבע אחיד. להוסיף לה צוארון צבעוני גדול, כפתורים גדולים וצבעוניים, כיסים צבעוניים וחפתי-תחרה צבעוניים. ואם תופרים ביד - לאחר פורים ניתן לפרום והחליפה חוזרת לקדמותה. כשבני היה בן שנתיים וחצי הוא התחפש במעון לסוכריה. עטפו אותם במעין אל-בד מנופח מעט עם גומי למעלה, צלופן שקוף בראש וכתבו : "אני הסוכריה הכי מתוקה". יצא ממש חמוד. מצ"ב תמונות.

sun day

New member
זו תחפושת מסוכנת

הצלופן יכול לחסום את פתחי הנשימה,ככה ברגע של חוסר תשומת לב.

שואלת שוב

איך עושים את החצאית הזו? איזו גזרה זו? A יותר מורחבת ואז קפלים למעלה? או משהו אחר?

לדעתי סוג של פעמון מתון, אולי עם קצת כיווצים

בחיבור לחלק העליון, ובמרכז החלק הקדמי כמה קפלים... אבל די קשה לומר כיצד בנויה הגזרה כשהבגד מצויר באופן הזה. בהצלחה

קשה לראות מהציור

זה לא פעמון. הייתי מנסה לעשות גזרת A, ולהוסיף אינסרט באמצע בצורת משולש. זה יוסיף את הנפח הדרוש.

שש שבע

New member
זו גיזרת פעמון כאשר המותן קטנה יותר

אחר כך מוסיפים באמצע חתיכת אי עם כיווצים, כאשר מה שיוצא במותן בס"הכ משלים להקף המותנים את החסר.

למעלה