שרשור תחפושות

תחפושת

אני מכינה תחפושת מלחית בינתיים לא מצאתי כובע קנוי כזה וגם אם ני אמצא נורא בא לי להכין את התחפושת מא ועד ת. למישהו יש גיזרה לכובע דומה או הוראות איך להכין כזה?

שקמי

New member
תחפושת כלה לילדה

שלום לכם, אני רוצה להכין תחפושת של כלה לילדה. זה תחפושת לבית, כך שזה לא חייב להיות ממש מדויק, מספיק שיהיו קוי מתאר של כלה/מלכה/נסיכה וכו'. חשבתי להכין את השמלה מאל-בד לבן, לעשות כיווצים עם גומי וכו'. כשרון התפירה שלי צולע, אבל אני מוכנה לנסות. יש למישהו דגם שאני אוכל לגזור ולתפור, כך שתצא בסוף שמלה? יש רעיונות איך לנפח אותה שתהיה מלכותית? הכנתי לה כתר מחמרן עם אל בד לבן שהדבקתי עליו שיהיה לה נעים לחבוש, וגלימה גם באותו סגנון. תודה רבה על העזרה.

gug1234

New member
תחפושת מרבה רגליים לתינוק - פעוט

שלום לכולן, אני רוצה להכין לבן שלי (שנה וחודשיים) תחפושת - מרבה רגליים. לשבתי להכין את החוליות על הגב כל חוליה בצבע אחר ואליהן לחבר גרביים קטנות שיהיו כאילו הרגליים. קודם כל - האם זה נראה לכן? או שיש אולי רעיון טוב יותר? דבר שני - איך לחבר בין החוליות לרגליים? או שאולי צריך הפרדה בין החוליות לרגליים? תודה רבה על העזרה!

עונת התחפושות : גלימה לכיפה אדומה.

אני רוצה לתפור גלימה לכיפה אדומה עם קפוצ'ון לילדה בת 5. הגלימה היא כמו שכמיה שפתוחה מקדימה. איך עושים? כמו חצאית פעמון קל עם פתח מקדימה? איך יודעים מה האורך החלק העליון? או שלוקחים מלבן ומכווצים אותו מלמעלה?! ובלי קשר של ממש לפורום הזה : מישהו יודע איך מתחפשים ל"מלכת השלג"? מת ה- שלי רוצה להיות מלכת שלג, אבל עם שמלה לא מתנפחת (משהו בסגנון A עד הריצפה). חוץ מזה אין לי מושג איך נראית מלכת שלג.

קניתי כזה ב15 דקלים ברח' כפר גלעדי בתל אביב

למעשה זה בנוי כמו כובע טמבל- מששה חלקים שווים. חלק תחתון מקופל כלפי מעלה ומעומלן

אני הייתי מציע כך:

אוברוק כזה לתינוק מטריקו - לקנות או להשתמש באחד קצת ישן שיש בבית - סה"כ תחפושת הרי. אפשר לרכוש בכל החנויות שקונות סטוקים ומוכרות די בזול (סטוצ'י והאנגר באיזור התעשייה בראשון לציון מערב) מספר זוגות גרביים בצבעים שונים, בדומה לרעיון שלך. למלא כל גרב במילוי אקרילן כזה של כריות, עד לנפח הרצוי, ולחבר בצידי הגוף או בגב, איך שיראה לך יותר יפה. ויש מרבה רגליים
. בהצלחה ונשמח לראות תוצרים.

../images/Emo113.gif

בקשר לשכמייה - אכן לפי גזרת פעמון הפתוחה מלפנים. את ההיקף בחלק העליון הייתי ממליץ לעשות לפי היקף פתח הצוואר של חולצת טריקו של הילדה או משהו בסגנון + תוספת של איזה 15 ס"מ. הכי טוב לקחת סרט מידה ולמדוד על הילדה עצמה את גודל הפתח העליון שאת רוצה. אפשרות נוספת היא לעשות היקף יחסית די גדול מההיקף מהשיטה הראשונה, ולעשות מכפלת בחלקה העליון של השכמיה ודרכה להשחיל סרט אדום, שישמש גם לכיווץ וגם לקשירה של השכמיה. בקשר למלכת השלג - גוגל עשוי לעזור במציאת כיוון לתחפושת http://images.google.com/images?um=...=0&ct=result&cd=1&q=snow+queen+outfit&spell=1 http://images.google.com/images?um=...IE-SearchBox&rlz=1I7GGIE&q=snow+queen+costume בהצלחה

תודה רבה

על רעיון השרוך עם הכיווץ תוך כדי - לא חשבתי עליו. האמת, חיפשתי בגוגל אבל "מלכת שלג" בעברית ולא יצא משהו מעניין. לא חשבתי לנסות באנגלית... שוב תודה.

שאלת המשך : שמלת ההשראה

למלכת השלג היא של אריקה (מבת הכפר). בתי רוצה שמלה כזו (בלי המחשוף העליון, כמובן). אז זה לא ממש A נכון? איך עושים את הגזרה של החצאית? גזרה A יותר רחבה? הנה תמונה אחת

gilat85

New member
אני לא יודעת עדיין לתפור אבל...

אני חושבת שמנפחים את השמלה עם חישוק בשוליים שלה, פשוט תסגרי את הקצה עם חישוק ותתפרי מסביב או משהו כזה.

לא הבנתי למה דווקא מאל בד?

היום בדים יחסית מאוד זולים, בד סאטן עולה 10 ש"ח למטר. אז אם כבר הייתי עושה מסאטן. לנפח אפשר או עם חישוק כמו שכתבו לך, או לקנות גם כמה מטרים של טול ולהכין סוג של תחתית, אבל בזה אין לי ממש רעיון איך לעשות, אולי יעל שמתעסקת בשמלות כלה תוכל לתת יד בעניין.

שקמי

New member
כי אל בד יותר זמין עבורי מבד סאטן

זה רק תחפושת למשחק לבית, זה לא חייב להחזיק מעמד ממש לאורך זמן. אנחנו נהנה מעצם ההכנה, זו הכוונה שלי. תודה.

אם את כבר משקיעה,

בגזירה ותפירה או אפילו בהדבקה, מדוע לעשות זאת מאל בד? הילדה לא תהנה מה"כלה" ותצאי נפסדת. תומריקוש יעץ לך לקנות בד סטן פשוט וזול- לטובתך ולהנאת ילדתך עשי כעצתו. בהצלחה!

למעלה