שרשור תחפושות!!!

בישי89

New member
שרשור תחפושות!!! ../images/Emo151.gif

לכל מי שלא ידע, לא התכונן, לא זכר, לא שם לב........ שבוע הבא ראש חודש אדר!!!!!! "מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי ש מי שנכנס אדר מרבים בשמחה!!!!!!" ואי לכך ובהתאם לזאת יש כבר עכשיו להתחיל לחשוב על רעיונות לתחפושות להתחיל לתפור/לקנות להתארגן ולהכין אז יאללה שכל אחד יכתוב פה רעיונות לתחפושות! (כדי שמי שעוד לא החליט, ניתן לו רעיונות
) דברים שאליהם כבר התחפש דברים שרצה להתחפש אליהם דברים שיתחפש אליהם השנה......... אני אתחיל! 1) רד בול. לפני כשנתיים שמתי על עצמי כנפיים, לבשתי בגדים אדומים, הדבקתי לעצמי מלא פחיות רד בול (שבמהלך היום חילקתי לאנשים.....) ותליתי על עצמי שלט: "רד בול נותן לך כנפיים" 2) וילמה מהפלינטסונים. תפרתי לעצמי את הבגד (בגד ירוק קרוע עם משולשים שחורים), הלכתי יחפה, צבעתי את השיער לאדום (צבע אמיתי) והכנתי עצמות מגזרי נייר (עצם גדולה שמתי בראש כמו סיכה... מעצמות קטנות הכנתי עגילים... שרשרת אבנים וכו'...) 3) השנה בכוונתי להיות נסיכה גותית. אני אצבע את השיער לשחור סיני עם פסים של כחול. אקנה עדשות מגע צבעוניות ( כחול ממש ממש בהיר). איפור שחור כבד. שמלה שחורה מגניבה. שרשראות מוזרות. כתר וכו'....

עומרגמן

New member
ok

1) אני התחפשתי לפניי שנתיים לקיבוצניק (היו לי תלתלים ליפה) קניתי שפם לבשתי בגדיי עבודה מגפיים גדולות כובע טמבל והלכתי לבצפר אם דלי ומעדר 2) שנה שעברה אני וחברי הטוב התחפשנו למורים שלנו לשל"ח וקיבלנו מחיאות כפיים מטורפות בתחרות התחפושות 3) השנה אני מתחפש לישו בעיקר כי זה ללבוש על עצמי סדין ונעליים תנכיות וזהו

בישי89

New member
ישו!?!?!? אוי הכפירה....

אולי במקום...... תוסיף זקן ושני לוחות גדולים ותהיה משה
תוכל אפילו ללכת עם מקל (אני מתה על מקלות
)

כתגובה אליך עומר...

1. גם אני התחפשתי בעבר לחקלאית אבא שלי הביא לי צינורות וטוריה מהפרדס חולצה שלו( אבי חקלאי בין היתר) ומגפיים זה היה נחמד:) 3. ישו? תהנה להתחפש לזה רק סתם משהו שהרב שלי אמר לי פעם: בפורים אדם מתחפש לדברים שהוא מתחבר אליהם שהוא אוהב אותם ובין היתר זה מראה קצת על מהו... נכון שזה לא בהכרח מחייב, אבל... וואי קשה לי לבטא את זה במילים אבל בגדול, לא חיבבתי את הרעיון של ישו אבל תהנה לך זכותך... . ומלבד זאת: שנה שעברה: עיגולי שמחה לפני שנתיים: דגל לפני3: חתול לפני4: משהו לא ברור לפני 5: עין לציון צופיה ועוד שהתחפשתי אליהם ולא זוכרת מתי: מתנה, מעשה בחמישה בלונים, שבת בראשית ושבת הארץ, מוכרת פרחים ומוכרת בלונים, איסור לשון הרע , אחי התחפש לבית הלל ובית שמאי וזה היה כ"כ חמוד, גם לקופת צדקה, לחלום יעקב, אה לחתול (גם אחי וגם אני), אחותי- אקמולי, תינוקת, שושבינה- כחלק מתחפושת כיתתית, מעמד הר סיני (אחי הקטן), חייל (אחי העוד יותר קטן) ועוד פעם חייל ועוד פעם חייל והתאום שלו בפעם השלישית הסכים להיות שוטר... טוב נו זה עוד היה לפני הגירוש:)

בישי89

New member
ציפי שואלת אם היא מתחפשת

לשטן, מה זה אומר עליה?
(אני אישית חושבת שלציפי אישיות שטנית
) עין לציון צופיה? עיגולי שמחה? איך מתחפשים לדברים האלה?

עומרגמן

New member
כתגובה לתגובתכם

בפורים כל אדם מתחפש למה שהוא לא (וזה כולל את אחש-וראש ושתי ואפילו המן הרשע) התחפושת שלי השנה מבוססת על אדם שהיה מנהיג והוליך אחריו הרבה אנשים, לכן לדעתי ובעיקר כי אני מאמין שכל הסיפור שלו זה קישקושים (איש איש באמונתו יחיה) ישו לא היה שונה מנפולאון (חוץ מהמטרות... והלבוש...והזקן...) לא משנה בכל מקרה בשבילי ישו הוא פשוט עוד אדם שגרם לאנשים ללכת אחריו מה שהיה מאוד מאוד נפוץ בתקופתו והיו לו הרבה מאוד מתחרים אז רק שתדעו התחפושת היא רק כי אני דומה והיא עדיפה בהרבה על התחפשות לערבי שמאלני או כל עוכר ישראל אחר

עומר תראה לי נער אחד...

שמתחפש לאחשוורוש בכיתה ז' ומעלה?? מישהי מתחפשת לאסתר המלכה בכיתות האלה?? לא שידוע לי.... אבישג אני יסרוק את התמונות לפה....

בישי89

New member
מעולה

באמת מסקרן לראות איך התחפושות האלה נראות... אגב צופיה, יש לך אחות שמיניסטית באולפנת כפר פינס שקוראים לה בת אל?

איך ידעת?

כן אחותי לומדת באולפנא בכפר פינס וקוראים לה בתאל... אור אני מכיתה ז' (להזכיר אני בי') לא ראיתי מישהי שהתחפשה למלכה או לנסיכה או אולי אחד שהתחפש לאחשוורוש ושוב אני לא מדברת על ילדים קטנים!!! אבישג לא מצאתי את התמונה של עיגולי השמחה... אבל על אותו סגנון של עין לציון צופיה היו שני צדדים מחוברים בכתפיות סול צד אחד חיוך ענק וצד שני את הקטע של דסי רבינוביץ זכרונה לברכה "עיגולי שמחה" וסלסלה ביד עם סוכריות וחיוכים ומושמושים לכל עובר ושב.... (גם לנהג אוטובוס ולרב:)) ואני יעלה את התמונות אח"כ

בישי89

New member
ענק! אז אני מכירה אותה ../images/Emo13.gif

חחחחח למדתי איתה שנה וחצי באולפנה (הייתי שם בכיתה ט' וחצי י'... ) היא הייתה בכיתה המקבילה לשלי תמסרי לה ד"ש

בישי89

New member
בקשר לתחפושות

אני מכירה שלוש חברות קרובות שהתחפשו לנסיכות במהלך השלוש שנים האחרונות (ואני בי"ב) אני מניחה שזה גם נורא קשור לסביבה בה את גרה, אצלינו נסיכות אפילו בגילאים גדולים יותר זה דיי מקובל
גם יש לי חברה שהשנה מתכוונת להיות מלכת הקרח

עומרגמן

New member
מזה משנה?

נתתי דוגמה לצורר ישראל שהוא תחפושת מסורתית אז למה שאני לא אתחפש למנהיג דתי? מזה יהיה שונה אם אני אתחפש לבודהה? מזה משנה אם אני אתחפש למוחמד? מה זה יהיה משנה אם אני אתחפש לליצן עורך דין? בשבילי כל הסיפורים של ישו זה קשקוש בלבוש ואני מתחפש אליו רק כי יש דמיון חזותי בנינו וזה חוסך עוד 100 שקל בלקנות תחפושת מוכנה

JaboGirl

New member
ההיפך הוא הנכון!

בפורים כל הקטע שאתה מתחפש למשהו שאתה לא. "נהפוכו.."

ככה...

1. החל מכיתה ו' ועד כיתה י' התחפשתי בהתאמה לבנימין נתניהו,אהוד ברק, אריאל שרון, ואיש עסקים (כל התחפושות אותו דבר חליפה,עניבה ושיער שיבה....אצל ברק גם צירתי פלולה, ואצל שרון שמתי בוכטה של כריות בבטן) 2. בכיתה י"א התחפשתי לפנקיסט, כי לא היה לי כלום ואמא שלי ריססה אותי בספריי צבעוני על החולצה הלבנה שלי 3. בכיתה י"ב התחפשתי ל-3 תחפושות ביום אחד: -ליצן בוכרי (הלכתי להזמין ילדים להפנינג שתנועת "הנוער למען לוד" עשתה והתחפשתי לליצן, אבל התחפושת היחידה של ליצן היה של חבר שלי, והיא הייתה קצת בוכרית) -ליצן מגניב - במהלך היום חבר אחר הביא לה אחושרמוטה של תחפושת ליצן ואיתה אני מסתובב כבר 3 שנים(!) -התחפושת המרכזית של אותה שנה- מאיה בוסקילה!! (ואני נראה שווה בשמלה). איזה בחור אפילו ניסה להתחיל איתי. בשנת שירות התחפשתי לליצן הלוויות, אחרי שינה איפרה אותי. והשנה אני לא יודע למה להתחפש...

בישי89

New member
וואי מאיה בוסקילה ../images/Emo6.gif יש תמונה?

השנה אתה יכול להתחפש לג'יגלו או לארנב של אנרג'ייזר או למכונת בובות (אבל זה רק אם יש לך כוח להשקיע
) או לרענניסטית (ציפי תלווה לך בגדים של כוסיות ואני אאפר אותך כמו זונה מקסיקאית. נוסיף גם מלא שקיות בגדים של זארה וקאסטרו בשביל הטאץ') או לגנגסטר קום מדינאי (מלא שרשראות, מכנס שחושף הרבה... כובע טמבל וחולצת דגל ישראל
. תוכל גם להלך ברחוב ולשיר שירים עבריים ישנים עם מקצב של היפ הופ, לעשות ראפ לשיר "החובש" ....) או שתוכל להיות בעלי הגותי
*רציתי להיות כלה גותית אבל לא מצאתי בעל אז הסתפקתי בנסיכה גותית....

בישי89

New member
אני בחורה מעודנת!

ציפי אל תהיי בוטה! וסתם שתדעו..... אם במקרה ורק במקרה מישהו רוצה להתחפש לחתן.... ועוד לחתן גותי..... ובשיא המקריות הוא גם מחפש כלה גותית.... אז המספר שלי הוא: ..........054-5

אבישג, אם את רוצה פינה לפורום

אפשר "דרוש חתן". ריאליטי למצוא לך חבר.

למעלה