שרשור תומאס החדש...

שרשור תומאס החדש...

מה אתם חושבים עליו? על ההשתלבות שלו? על הדמות שלו ועל איך שהכניסו אותו...? לדעתי זאת הייתה טעות להכניס אותו עכשיו, בייחוד בקטע עם הקריינית, הייתי בטוח שזה כמו "עשר שנים אחרי הפרידה מברוק", ככה בדיוק זה היה נראה, לפני חצי שנה ראינו את תומאס בן 9, היום הוא פתאום בן 17? זה מפתיע וזה גם מטומטם ביותר, אם כבר אז שהיו מקפיצים אותו לגיל 13 נגיד, זאת קפיצה הרבה יותר הגיונית, מילד קטנצ'יק בכיתה ג' לאחד שאוטוטו גומר תיכון ושיש לו אוטו, זה מוזר, וזאת טעות איומה... אגב אם כבר אני אשמח לקבל תשובה עם ספוילר, איפה משפחת דומינגז המאושרת, קריסטין? שנים לא ראינו אותה...טוני? הוא בכלל שם לב שפירקו את החברה שהוא עבד בה? מה קרה לו אחרי לוגן דזיינס? וכמובן איך אפשר בלי זנדה... מה איתו, בא לי על עלילה איתו, אם יש עלילה איתו בקרוב אני אשמח אם גיא וכל המקדימי ערוץ 2 ייתנו לי תשובה...

SupeRonit

New member
שני דברים

קודם כל הקפיצו את תומאס מגיל 12 לגיל 16 ואני דווקא אהבתי את הפרק,ואת השילוב שלו בעלילה דבר שני: שאלתך היא לא ספוילר, אלא מאוד "ישנה"-אין תשובה לשאלה שלך.הם פשוט נעלמו ללא סיבה וללא תירוץ..

Guy K

New member
אני דווקא מרוצה

תומאס החדש חמוד ומרענן. ההתבגרות שלו מעבירה את הפוקוס מהילדים של ברוק לוגן שהיו מרכז העלילות עד היום - ריק ואמבר, ברידג'ט ודיקן - לדור חדש של בני נוער. ולא מפתיע בכלל שהדור החדש הוא של בני משפחת מארונה, מאחר והסדרה פונה לאט לאט יותר לכיוון המארונה ופחות לפורסטרים. לגבי התבגרות מואצת של דמויות באופרות סבון (SORAS), לי אין שום בעיה עם זה. כמובן שזה קצת משונה שילד שהיה בן 12 לפני שבועיים פתאום יותר גבוה מאבא שלו, אבל זו אופרת סבון - ככה זה עובד. וכדי לקבל עלילות מעניינות, אין לי בעיה עם קצת חוסר הגיון כרונולוגי. לגבי משפחת דומינגז - הם נעלמו ואין לאף אחד מושג מה הם עושים ואיפה הם. את קריסטן אני זוכר שיצא לי לראות מסתובבת במשרדי פורסטר כמה פעמים אבל בהצבעה על סילוק ברוק מניהול פורסטר אני זוכר שת'ורן אמר שהוא מצביע עבור פלישיה וקריסטן. אולי היא עזבה את העיר עם בעלה בלי שאמרו לנו?

Guy K

New member
והוא רק משתפר

יהיו לו כמה פרקים שבהם הוא יהיה די משעמם, אבל הוא מתעשת מהר מאוד ומתחיל לשחק כמו גדול במהירות. הוא הופך לאט לאט לדמות מאוד מוצלחת.

לינה18

New member
לדעתי

תומס החדש נורא חמוד. אבל הייתי מעדיפה שיכניסו אותו בתחילת הפרק ולא באמצע, שיראה יותר טבעי. הקול של הקריין/ית(?)ממש הפתיע אותי. אבל שמחתי סוף-סוף לראות את תומס החדש.

למעלה