נסיון מטורף להציל את אלאיה, עם השאלות המכוונות , "יש בך יותר מכן דוגמנית, לא דוגמנית".
כנראה המצב מ-מ-ש בקרשים.
כנראה המצב מ-מ-ש בקרשים.
בת כמה היא? כמה שנים היא תבנה על הדוגמנית. שתלמד משהונסיון מטורף להציל את אלאיה, עם השאלות המכוונות , "יש בך יותר מכן דוגמנית, לא דוגמנית".
כנראה המצב מ-מ-ש בקרשים.
רותם סלע בתחת שלי
אני לא חושבת שהיא תגיע רחוק.. מציגים אותה לא טוב בפרקיםהיא לא תודח היא תגיע רחוק!
זה ככה מתחילת העונה...אלוהים, כל הפרק מניפולציות? עכשיו מאי ממציאה שהיא היתה חברה של אלאיה
ואיך שאול גם עלה על מאי? אלאיה אני מבינה, תרצה עלתה עליה, שלקהזה ככה מתחילת העונה...
שאול הוא כמו הילד שלא מפחד לצעוק שמלך עירום...ואיך שאול גם עלה על מאי? אלאיה אני מבינה, תרצה עלתה עליה, שלקה
או שהסבירו לשאול בבדידים בחדר האח או שהוא לא כזה טמבל
אלאיה אכן הייתה מחוברת למאי בימים הראשונים עד שהתהפכה בגלל שקלטה שמאור נגדהאלוהים, כל הפרק מניפולציות? עכשיו מאי ממציאה שהיא היתה חברה של אלאיה
נכון, ולא מסכימה עם החלק שזה בגלל מאור. אלאיה ראתה בדיוק כמו חלק מהצופים שמאי לא באמת מייצרת חברות עם אנשים. היא מאוד מתמרנת בבית.אלאיה אכן הייתה מחוברת למאי בימים הראשונים עד שהתהפכה בגלל שקלטה שמאור נגדה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.