** שרשור תוכנית **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
בושה וחרפה. הורידו את הקטע ששאול מתפרץ על מאי כמו איזה ערס. זה בכלל נראה שכל המטרה של ההפקה זה להוציא את מאי הבריון בסיטואציה הזאת וכמובן את יקירת ההפקה בתור הקורבן, אפילו ארגנו לה מונולוג ״מרגש״ בבית האח.

KAPSULA1

Well-known member
בושה וחרפה. הורידו את הקטע ששאול מתפרץ על מאי כמו איזה ערס. זה בכלל נראה שכל המטרה של ההפקה זה להוציא את מאי הבריון בסיטואציה הזאת וכמובן את יקירת ההפקה בתור הקורבן, אפילו ארגנו לה מונולוג ״מרגש״ בבית האח.
השאלה אם זה יעבוד על הצופים, ללא ספק עוז מודע לתיעוב שיש עליה בקרב הצופים ומנסה לסדר לה אמפטיה

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל

זה קורה הרבה בקטעים על סף האלימות, הם ממש לא אוהבים שהדיירים מצטיירים או עוברים את הגבול.

שאול טען עכשיו שהוא לא מקלל, ביום שישי הייתה לו תקרית שהוא ממש ממש קילל את אלאיה. מעניין אם יראו את זה.

KAPSULA1

Well-known member
יש בבית כמה גברים שלא עושים כלום
עוד לא ראיתי פדלאות כמו נתנאל ואיסקוב
גם יוסי אבל הוא מאוד מבוגר אז נסלח
איסקוב מתרץ את זה שמבשל בבוקר למי שרוצה, מי שרוצה שה בעיקר החברים שלו

עדגיל

Well-known member
למה יוסי זה נסלח? ובכלל מה הוא עושה שם חוץ מלעשן ולאכול? עוד לא ראיתי אותו מוריד כלים מהשולחן, מסדר מיטות. תתקינו אותי אם אני טועה.... כמו שזה נראה לי הוא חתום באנקר לחמישייה

mariamma 86

Well-known member
לגבי איסקוב
הרבה שופוני

יש בדיחה
אישה שואלת את הבעל
למה אתה לא עוזר ולא עושה כלום?
הבעל - איך לא עוזר? תראי איך יפה אני מרים רגליים מהשטיח
שאיירובוט ממתקרב לספה...
זה בול איסקוב

מצב