אכן אליה יפה. מעניין אם כך נראתה גם בעברה או שעברה ניתוחים פלסטיים כלשהם בפניהאלאיה יפה
אולי משהו עדין כי היא לא נראית עשויה מידי.אכן אליה יפה. מעניין אם כך נראתה גם בעברה או שעברה ניתוחים פלסטיים כלשהם בפניה
השאלה אם זה יעבוד על הצופים, ללא ספק עוז מודע לתיעוב שיש עליה בקרב הצופים ומנסה לסדר לה אמפטיהבושה וחרפה. הורידו את הקטע ששאול מתפרץ על מאי כמו איזה ערס. זה בכלל נראה שכל המטרה של ההפקה זה להוציא את מאי הבריון בסיטואציה הזאת וכמובן את יקירת ההפקה בתור הקורבן, אפילו ארגנו לה מונולוג ״מרגש״ בבית האח.
בושה וחרפה. הורידו את הקטע ששאול מתפרץ על מאי כמו איזה ערס. זה בכלל נראה שכל המטרה של ההפקה זה להוציא את מאי הבריון בסיטואציה הזאת וכמובן את יקירת ההפקה בתור הקורבן, אפילו ארגנו לה מונולוג ״מרגש״ בבית האח.
איסקוב מתרץ את זה שמבשל בבוקר למי שרוצה, מי שרוצה שה בעיקר החברים שלויש בבית כמה גברים שלא עושים כלום
עוד לא ראיתי פדלאות כמו נתנאל ואיסקוב
גם יוסי אבל הוא מאוד מבוגר אז נסלח
למה יוסי זה נסלח? ובכלל מה הוא עושה שם חוץ מלעשן ולאכול? עוד לא ראיתי אותו מוריד כלים מהשולחן, מסדר מיטות. תתקינו אותי אם אני טועה.... כמו שזה נראה לי הוא חתום באנקר לחמישייהאיסקוב מתרץ את זה שמבשל בבוקר למי שרוצה, מי שרוצה שה בעיקר החברים שלו
לגבי איסקובאיסקוב מתרץ את זה שמבשל בבוקר למי שרוצה, מי שרוצה שה בעיקר החברים שלו
גם באינסטגרם, אבל זאת לא הצבעת נגד והצבעה לכל הבית. קשה להעיף אותה, גם ההפקה מתערבתבטוויטר קוטלים את אלאיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.