שלי מאשדוד גם כזו מושפלת "כוכב שלי!" "אהבה שלי". עלובה. קשה לשמוע אותה כבר.
Psy Bear Well-known member 2/7/25 #60 שלי מאשדוד גם כזו מושפלת "כוכב שלי!" "אהבה שלי". עלובה. קשה לשמוע אותה כבר.
Y yoni564712 Well-known member 2/7/25 #62 נכתב ע"י בוףףברכה: גול...טוב...... לא ראיתי לפני... מספרת.. יפה... לחץ כדי להרחיב...
בוףףברכה Well-known member 2/7/25 #67 נכתב ע"י yoni564712: צפה בקובץ המצורף 133094 לחץ כדי להרחיב... ...שיבקש מיעקב.. להיות..ה סוכן שלו...
M mariamma 86 Well-known member 2/7/25 #64 סתומה תרצה שקל לא הייתי משלמת גם אם היו משלמים לי לא הייתי רואה
מרגוליקו Well-known member 2/7/25 #65 הוא נתן לתרצה הטיפשה לבחור אם לתת לראות את הגול תמורת 100שח והגרופית הסתומה הסכימה
ט טוויגיי Well-known member 2/7/25 #69 לקח לה וואחד דיליי לקלוט מה הצופים יאהבו תרצה לב זהב נתנה לאיסקוב שחקנית
אחמאודגדול Well-known member 2/7/25 #71 תרצה חברה טובה, הבינה שזה חשוב לו, כולה לב... חבל שהוא לא מעריך את זה
בוףףברכה Well-known member 2/7/25 #74 חשבתי בזמנו שזה מיותר שתרצה שלמה 100 שקל... אבל בדיעבד...לפחות זה מרגש אותו... חלק מחייו... חן היה צריך לקחת את זה...ב-50... יש במשימות...צ'ופרים שצריך לקחת... לא על כל דבר ישר לוותר... לפעמים יש קאצ'..
חשבתי בזמנו שזה מיותר שתרצה שלמה 100 שקל... אבל בדיעבד...לפחות זה מרגש אותו... חלק מחייו... חן היה צריך לקחת את זה...ב-50... יש במשימות...צ'ופרים שצריך לקחת... לא על כל דבר ישר לוותר... לפעמים יש קאצ'..
מ מסקרפונה7 Well-known member 2/7/25 #80 נראה שמקדמים את נתנאל קודם איזכור בחדשות ועכשיו ת"ז הישג שיזכור חסד נעורים למי שהיתה איתו ברגעים שהיה סהרורי ושקוף
נראה שמקדמים את נתנאל קודם איזכור בחדשות ועכשיו ת"ז הישג שיזכור חסד נעורים למי שהיתה איתו ברגעים שהיה סהרורי ושקוף