פרק משעמם מאוד ואני מזכיר לכולם שאמרתי לכם שזה מה שיקרה אחרי ההדחות של שלי ומאור, ואם אלאיה תצא במוצ״ש והרייטינג עוד יותר יקרוס כי קווי עלילה עפים מהחלון. דרור יילך וידעך כי הוא יבין שבלאגן יוציא אותו החוצה. נקבל סצנות בכי של שלקה ובעיקר המון ארז איסקוב - מאי - תרצה. באמת. הצופים הורסים את האח הגדול כבר עונה שנייה ברצף
אני לא מסכים. אי אפשר להשוות בין אנה לבין מאור ומה שהדינמיקה מוציאה מהןהפרק הקודם היה מעולה.
זה לא תלוי בדייר כזה או אחר. זה תלוי בעורך הראשי של התוכנית.
אני לא מסכים. אי אפשר להשוות בין אנה לבין מאור ומה שהדינמיקה מוציאה מהן
זה פשוט מרגיש כאילו חן מכריח את עצמו לדבר על זה ולעשות "סצנה".
אין שום זלזול בחוויה שלו. אבל נראה שזה לא טבעי לו לדבר על זה ולבכות, ומרגיש שהוא עושה את זה כי הוא "חייב".
לא כולם שופכים הכל החוצה ובוכים, גם כשהם אבלים וכואבים. יש אנשים ששקטים וששומרים בפנים. ויכול להיות שהוא אחד כזה, ומנסה להכריח את עצמו כן לעשות את זה בשביל הטלויזיה.
לא יודע אם ראית את הלייב, ושוב זו טרגדיה מה שקרה לו . בלייב זה התחיל שהוא ישב במטבח לבד , בכה ודיבר , ממש דיבר לאבא שלו , כשאף אחד לא היה שם . נתנאל בא אחר כך.
אני לא אגיד שזה משוחק ,כי ברור שמה שקרה לו זה הדבר הכי נורא ...פשוט לדבר לעצמך , זה לא משהו שאני חושב שהייתי עושה בבית שלי למשל .
עוז פשוט מבצע החייאה לנתנאל
ב20 דקות הראו אותו יותר ממה שהראו כל העונה
מוזר מידי
הוא לא חכםעוז פשוט מבצע החייאה לנתנאל
מוזר מידי
עוז פשוט מבצע החייאה לנתנאל
מוזר מידי
נתנאל לא עשה כלום שמתאים לפריים טיים עד כה . אולי רצו לשמור עליו.
הוא לא רב, הוא לא כלום . גם חן. וגם את חן הראו. טיפה יותר, אבל גם בקושי.
לנתנאל היה סגמנט שלם במשימה שהתרכז בו.
העובדה שיש דייר שלא נפתח והדמות שלו לא נבנתה זו תקלה של עוז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.