** שרשור תוכנית **

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
פרק משעמם מאוד ואני מזכיר לכולם שאמרתי לכם שזה מה שיקרה אחרי ההדחות של שלי ומאור, ואם אלאיה תצא במוצ״ש והרייטינג עוד יותר יקרוס כי קווי עלילה עפים מהחלון. דרור יילך וידעך כי הוא יבין שבלאגן יוציא אותו החוצה. נקבל סצנות בכי של שלקה ובעיקר המון ארז איסקוב - מאי - תרצה. באמת. הצופים הורסים את האח הגדול כבר עונה שנייה ברצף

Psy Bear

Well-known member
פרק משעמם מאוד ואני מזכיר לכולם שאמרתי לכם שזה מה שיקרה אחרי ההדחות של שלי ומאור, ואם אלאיה תצא במוצ״ש והרייטינג עוד יותר יקרוס כי קווי עלילה עפים מהחלון. דרור יילך וידעך כי הוא יבין שבלאגן יוציא אותו החוצה. נקבל סצנות בכי של שלקה ובעיקר המון ארז איסקוב - מאי - תרצה. באמת. הצופים הורסים את האח הגדול כבר עונה שנייה ברצף

הפרק הקודם היה מעולה.
זה לא תלוי בדייר כזה או אחר. זה תלוי בעורך הראשי של התוכנית.

Psy Bear

Well-known member
אני לא מסכים. אי אפשר להשוות בין אנה לבין מאור ומה שהדינמיקה מוציאה מהן

אין לדעת, כי האח לא השקיע שום זמן באנה ובלפתח את הדמות שלה.
העובדה שיש מצב שבו שני דיירים מחזיקים את כל העלילות בבית זו בעיה של העורך, לא של הדיירים.

Psy Bear

Well-known member
זה פשוט מרגיש כאילו חן מכריח את עצמו לדבר על זה ולעשות "סצנה".
אין שום זלזול בחוויה שלו. אבל נראה שזה לא טבעי לו לדבר על זה ולבכות, ומרגיש שהוא עושה את זה כי הוא "חייב".
לא כולם שופכים הכל החוצה ובוכים, גם כשהם אבלים וכואבים. יש אנשים ששקטים וששומרים בפנים. ויכול להיות שהוא אחד כזה, ומנסה להכריח את עצמו כן לעשות את זה בשביל הטלויזיה.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
זה פשוט מרגיש כאילו חן מכריח את עצמו לדבר על זה ולעשות "סצנה".
אין שום זלזול בחוויה שלו. אבל נראה שזה לא טבעי לו לדבר על זה ולבכות, ומרגיש שהוא עושה את זה כי הוא "חייב".
לא כולם שופכים הכל החוצה ובוכים, גם כשהם אבלים וכואבים. יש אנשים ששקטים וששומרים בפנים. ויכול להיות שהוא אחד כזה, ומנסה להכריח את עצמו כן לעשות את זה בשביל הטלויזיה.

לא יודע אם ראית את הלייב, ושוב זו טרגדיה מה שקרה לו . בלייב זה התחיל שהוא ישב במטבח לבד , בכה ודיבר , ממש דיבר לאבא שלו , כשאף אחד לא היה שם . נתנאל בא אחר כך.

אני לא אגיד שזה משוחק ,כי ברור שמה שקרה לו זה הדבר הכי נורא ...פשוט לדבר לעצמך , זה לא משהו שאני חושב שהייתי עושה בבית שלי למשל .

Psy Bear

Well-known member
לא יודע אם ראית את הלייב, ושוב זו טרגדיה מה שקרה לו . בלייב זה התחיל שהוא ישב במטבח לבד , בכה ודיבר , ממש דיבר לאבא שלו , כשאף אחד לא היה שם . נתנאל בא אחר כך.

אני לא אגיד שזה משוחק ,כי ברור שמה שקרה לו זה הדבר הכי נורא ...פשוט לדבר לעצמך , זה לא משהו שאני חושב שהייתי עושה בבית שלי למשל .

ככלל דייר באח הגדול שיושב ומדבר לעצמו בקול רם - מדבר למצלמות.

Wor1_

Well-known member
עוז פשוט מבצע החייאה לנתנאל
ב20 דקות הראו אותו יותר ממה שהראו כל העונה
מוזר מידי
הוא לא חכם
הוא לא היה חכם
והוא אף פעם לא יהיה חכם
נקודה.
ההדחות שהוא גורם להם
הקווי עלילה שהוא מחזק
והקווי עלילה שהוא משמיט
הן הוכחה מוחצת לחוסר כישרון שלו. נקודה.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
עוז פשוט מבצע החייאה לנתנאל
ב20 דקות הראו אותו יותר ממה שהראו כל העונה
מוזר מידי

נתנאל לא עשה כלום שמתאים לפריים טיים עד כה . אולי רצו לשמור עליו.
הוא לא רב, הוא לא כלום . גם חן. וגם את חן הראו. טיפה יותר, אבל גם בקושי.

Psy Bear

Well-known member
נתנאל לא עשה כלום שמתאים לפריים טיים עד כה . אולי רצו לשמור עליו.
הוא לא רב, הוא לא כלום . גם חן. וגם את חן הראו. טיפה יותר, אבל גם בקושי.

לנתנאל היה סגמנט שלם במשימה שהתרכז בו.
העובדה שיש דייר שלא נפתח והדמות שלו לא נבנתה זו תקלה של עוז.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
לנתנאל היה סגמנט שלם במשימה שהתרכז בו.
העובדה שיש דייר שלא נפתח והדמות שלו לא נבנתה זו תקלה של עוז.

במשימת הג'ונגל שהיה קטע שהוא התפרץ , ועשה דרמה (ויש מצב שרצה להכניס עצמו למשדר) (יש כבר שמאשימים אותו בחוסר אותנטיות , שהוא אמר שהוא לבד בבית - אז הראו את זה.

מאז , הוא באמת ישב רוב הזמן עם עצמו, מולל את קצות הבד של הציפיות...אז לא היה מה להראות .

ק ו ל י ת

Well-known member
מה הספור של נתנאל. הוא סיפר בת.ז. שהוא מגיל 9 ברחוב לבד. היום הוא מספר שרגיל לחיות עם אמו ואחותו. מוזר לא מתחבר לי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה