** שרשור תוכנית**

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
קרדיט ללורן. בעיני לורן חברה. מבין ה"חברויות" וה"חיימשלי" הזול

לא ראיתי אותה הרבה עם לורן (טוב, לא צופה הרבה בלייב). והרבה אומרים שלורן נחשה.

אבללל...

מאור הייתה דמות שהייתה אמורה לעוף מבחינת רוע בפרק הראשון , קצת הינדסו, קצת הצילו אותה, והנה אנחנו רואים עוד קצת ממנה,
למרות שהשינאה אליה ברשת עצומה, לדעתי ורשמתי את זה מהשבוע הראשון, היא לא מהערסיות ,פרחות הרגילות של התוכנית של קללות וצעקות (אהמ דיאן), היא יודעת להתבטא, ולנמק את עצמה ולהיות אותנטית, ולכן היא תהיה שונה .
היא לא תזכה אבל ... לפחות שנהנה ממנה כמה שיותר .

willing

Well-known member
לא ראיתי אותה הרבה עם לורן (טוב, לא צופה הרבה בלייב). והרבה אומרים שלורן נחשה.

אבללל...

מאור הייתה דמות שהייתה אמורה לעוף מבחינת רוע בפרק הראשון , קצת הינדסו, קצת הצילו אותה, והנה אנחנו רואים עוד קצת ממנה,
למרות שהשינאה אליה ברשת עצומה, לדעתי ורשמתי את זה מהשבוע הראשון, היא לא מהערסיות ,פרחות הרגילות של התוכנית של קללות וצעקות (אהמ דיאן), היא יודעת להתבטא, ולנמק את עצמה ולהיות אותנטית, ולכן היא תהיה שונה .
היא לא תזכה אבל ... לפחות שנהנה ממנה כמה שיותר .
לורן הרוב לא אוהבים את אופן הביטוי שלה. זה יכול להרתיע.
אבל כששומעים את התוכן, היא כנה לחברות שלה. וכל מילה שלה למאור על הזיוף בדרור וכמה הוא מקלקל לה-בסלע.
רק בזכותה מאור השתנתה במשחק.

כן, זה לא דעה פולפולרית, אבל ככה אני רואה אותה. <לוקחת נשימות ולוחצת באטרף על הסייב>:ROFLMAO:

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
לורן הרוב אוהבים את אופן הביטוי שלה. זה יכול להרתיע.
אבל כששומעים את התוכן, היא כנה לחברות שלה. וכל מילה שלה למאור על הזיוף בדרור וכמה הוא מקלקל לה-בסלע.
רק בזכותה מאור השתנתה במשחק.

כן, זה לא דעה פולפולרית, אבל ככה אני רואה אותה. <לוקחת נשימות ולוחצת באטרף על הסייב>:ROFLMAO:
לא אחפור.
לא חולק עלייך . פשוט לא מקדישים לה כמעט זמן שידור , אני מרגיש שאני לא מכיר את הבחורה.

willing

Well-known member
מניחה כאן, רעיון להפקה. שימו להם כשיר בוקר את השיר הזוכה בארוויזיון. שיר שכולו בחירת השופטים
בפזמון, אף אחד כבר לא ישן:devilish: זה והפלורוסנטים-עינוי

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
באמת שאפו על התפאורה, פרופס , תלבושות .
מה ששלהם - שלהם . (רק מזכיר לכולם את התוכנית המתחרה כרגע בערוץ המקביל)

EREZG07

Well-known member
בכל הבוקר של המשימה אלאיה רק טינפה על נתנאל. כמובן שההפקה מנסה להגן עליה ולא שידרה כלום.
ההפקה לא מגינה עליה. נתנאל פשוט לא נכנס לעריכה. לא קורה איתו כלום. שזה בעונות האחרונות אגב יתרון

Tallo_M

Well-known member
ההפקה לא מגינה עליה. נתנאל פשוט לא נכנס לעריכה. לא קורה איתו כלום. שזה בעונות האחרונות אגב יתרון
איך זה יתרון? אולי פחות שונאים אותך.. אבל אנשים באים בשביל פרסום ובשביל לנצח

בוףףברכה

Well-known member
הוא חשב שהיא תודח, זה הכל. גם מאי חשבה ככה ובגלל זה אלאיה ריכלה עליה כל היום
אלאיה אמרה את הדברים...האלה
על מאי עוד לפני...שמאי אמרה על ההרגשה
שלה שאלאיה מודחת...

היום היא חזרה על זה שוב פעם...
"היא לא דוגמנית"...

מצב
הנושא נעול.
למעלה