** שרשור תוכנית**

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אותם תפקידים בכל המשימות בכל העונות . רק עם לבוש אחר.

עשו כבר נמלים , ונתנו להם תפקיד של חדרניות , או משרתים של שאר הבית , מגישי מים , נעתרים לבקשות הבית .

למה אני צריך להגיד את זה ? איפה יוני שיגיד את זה ?

בוףףברכה

Well-known member
אותם תפקידים בכל המשימות בכל העונות . רק עם לבוש אחר.

עשו כבר נמלים , ונתנו להם תפקיד של חדרניות , או משרתים של שאר הבית , מגישי מים , נעתרים לבקשות הבית .

למה אני צריך להגיד את זה ? איפה יוני שיגיד את זה ?
הוא...
במיוט...

ghost whispers

Well-known member
הלווואי ותהיה משימה שבה היא וכולם יוכלו לראות את האמת , מי זאת באמת לורן , ואיך היא נפחה את העניין עם דרור

ל א ר ה 1

Well-known member
מבינה את דרור והתחושה הזאת שהגוף פתאום בוגד בך...גם להיות הומו מזדקן זה לא קל וגם להיות חולה ומוגבל זה קשה נורא. ונראה שהוא עצמו עוד לא לגמרי מבין את המגבלות שלו, זאת משימה שהוא לא היה צריך לעשות נקודה. אסל האח כל כך טיפש שחשב רק על הצרחות ההיסטריות שלו וכמה זה יהיה טלוויזיוני ועלק מצחיק. אח סתום בלום

גליה 1211

Well-known member
מבינה את דרור והתחושה הזאת שהגוף פתאום בוגד בך...גם להיות הומו מזדקן זה לא קל וגם להיות חולה ומוגבל זה קשה נורא. ונראה שהוא עצמו עוד לא לגמרי מבין את המגבלות שלו, זאת משימה שהוא לא היה צריך לעשות נקודה. אסל האח כל כך טיפש שחשב רק על הצרחות ההיסטריות שלו וכמה זה יהיה טלוויזיוני ועלק מצחיק. אח סתום בלום
אמת

Aye123

Well-known member
מזכיר לי את הקטע שהם עשו לג׳וזי זירה שעבדו עליו שיש הדחה והוא חטף התקף חרדה.
הפקה של חסרי אחריות!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה