לצערי אני לא מרגישה חזקה בכלל בשבועיים האחרוניםאני פה להזכיר שבסוף הכל עובר
וגם כשרובנו פה לוקחים את התוכנית הזאת והדינמיקות והדיירים ללב כי ככה זה כשצופים באנשים כל כך מקרוב , בסוף זה נגמר ויום יומיים אנחנו חוזרים לוויב שלא אכפת לנו בכלל מי ומה .
ואת חזקה כך או כך
את לא פתטית בכלל... זה אומנם רק תוכנית טלוויזיה זאת לא המציאות וזה לא באמת חשוב וכמו שאומרים ישנן צרות גדולות יותר. אבל בעיניים שלנו, אנחנו נקשרים אליהם רגשית ומבחינתנו זה כן מרגיש לכמה חודשים אמיתי וחשוב, כאילו אנחנו "מכירים" אותם באמת.לצערי אני לא מרגישה חזקה בכלל בשבועיים האחרונים
אני מרגישה פתטית
אני אשכרה בוכה משום מה על אנשים שלא מכירים אותי ואין לי שמץ של מושג מי הם
ואני לא יכולה לתרץ את זה בזה שאני עומדת לקבל, כי כבר כמה זמן שאני נותנת לדברים האלו לדכא אותי
אבל תודה
אני מאוד מעריכה![]()
יהיה בסדרסליחה שחפרתי
תהנו מהפרק
אני אלך להתקלח ואנסה למצוא לי תעסוקה אחרת
מגעיל שם , יש ריח של ביוב ברחובות ומחלותיש לי חלום כזה... להגיע להודו יום אחד. תמיד היה נראה לי מסקרן...הנופים,התרבות,הרוחניות.
לא יצאתי "לטיול הגדול" בגילאי ה20 כמו כולם... ועכשיו החיים כבר רגילים וגדושים וקצת קשה למצוא טיימינג לצאת לחופשה מהעבודה למסעות של יותר משבוע שבועיים...
נמשיך לחלום ולמגנט , אולי מתישהו ייצא![]()
הלוואייי....והייתי פוגש..אותך...שם....יש לי חלום כזה... להגיע להודו יום אחד. תמיד היה נראה לי מסקרן...הנופים,התרבות,הרוחניות.
לא יצאתי "לטיול הגדול" בגילאי ה20 כמו כולם... ועכשיו החיים כבר רגילים וגדושים וקצת קשה למצוא טיימינג לצאת לחופשה מהעבודה למסעות של יותר משבוע שבועיים...
נמשיך לחלום ולמגנט , אולי מתישהו ייצא![]()
זה נכון שיש להם פוד סטריט מטורף? רואה מלא ביוטיוב, כל מיני תבלינים, מאכלים מענייינים ,הלוואייי....והייתי פוגש..אותך...שם....
הודו זאת חוויה לכל החיים........
הייתי שם רק פעמיים...
מצטבר כמעט שנה וחצי....
אווויייייי.... הלב הלב...
תמיד מתגעגע לשם....
מאחל לך שתספיקי ...לחוות את הודו....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.