שרשור תודה?

kikona126

New member
שרשור תודה?

כי כבר היה פה אחד של משהו טוב שהיה היום... ולפעמים אנחנו לא שמים לב, אבל לא תמיד אומרים תודה לאנשים אחרים וגם לא לעצמנו... אז תבדקו למי אתן צריכות להודות והנה שרשור אחד שכזה

kikona126

New member
והתודה שלי

או יותר נכון התודות שלי הן: לפאולה על הפינה השבועית. לזולטי, אני כבר כמעט חודשיים ללא מחזור!!! לא חושבת שיש הרגשה יותר טובה מזה!!! זאת ממש תחושת הקלה ומקווה שימשיך ככה. לבנות בפורום, לא חושבת שיצא לי להגיד, אבל תודה שאתן פה. תודה לפסחזון ששומר טוב טוב על הכסף שלי בתוך הבתן שלו (הוא פשוט יושב שם על השולחן ומסתכל עלי
) תודה לבנות המקסימות שגרות איתי וצריכות לסבול אותי כל יום כל היום... ובמיוחד למריה שכל בוקר אני מעירה אותה כשאני יוצאת מהחדר, והיא לא אומרת כלום.... (הבנות פה קצת מופתעות שפתחתי שרשור תודה ולא שרשור של "סליחה" כי הן צוחקות עלי שכל הזמן אני אומרת "תסלחו לי אבל...")

זואילי

New member
תודה

לבוס המצ'וגע שלי, שגם הפעם, אחרי 5 שבועות שלא הייתי... קיבל אותי בשימחה ועם עוגה. עכשיו אנחנו מתחילים שנה שביעית של עבודה משותפת, וכולי הערכה ותודה על הסבלנות והסובלנות שיש לו כלפיי, עם כל האיחורים/חיסורים/ימי מחלה וחופשה/אישפוזים/טיפולים/ניתוחים ומה לא... על כך שהוא מקבל את זה בהבנה ובלי פרצופים. אין כמוך בוס יקר, תודה

galim29

New member
תודה../images/Emo9.gif

מאחר והביקורת שלי במרפאה מתקרבת, אני מודה על כל יום בלי מחזור. וכמה שפחות כאבים. למי להודות? בעיקר לי על מאמצי העל שעושה לשמור על הבריאות.... בא לי לפרגן לעצמי

עדן של 2

New member
תודה

לד"ר סוריאנו המקסים שאחרי 3 שנות טיפולים, שאל אותי אם פעם הייתי בצילום רחם ושלח אותי דחוף בהול לצילום רחם שבזכותו נכנסתי חודש אחרי זה להריון וזכיתי להריון עם איתי המקסים שלי שחגג אתמול חודשיים.

gui1

New member
תודה לכל המתים והחיים

למתים שנתנו לי נכסים רוחניים וגשמיים ולחיים שלקחו ממני את אותם נכסים אבל זכיתי להם שוב בזכות עצמי , טוב זה נשמע מבולבל ולא מובן אבל מאחר שאני הקוראת את תודותיי ואני מבינה אותם אז אני גם מסכימה איתם ומודה להם וזואלי גם אני אחרי 5 שנים ולא רק שבועות הייתי מקבלת אותך עם עוגה פאי וגלים בהחלט זכאית לפירגון הגדול על השינוי הגדול שעשית לנשמתך וגופך

galim29

New member
תודה GUI אהובה

אני מבינה שאת בענייני ספר המתים והחיים הטיבטי?
מסכימה אתיך שמה שחשוב זה שאת קוראת ומבינה למה התכוונה משוררת הבית

זואילי

New member
יאממי. עוגת פאי...../images/Emo3.gif

אני ממש בבעייה עם עניין המתוקים. לא מסוגלת להיגמל. זה כבר הפך למשפיל - כל יום לחם עם שוקולד השחר. כאילו אין כולסטרול בעולם, או אנדו או משו כזה. הזרבוב בהלם ממני. אני בהלם מעצמי.

../images/Emo51.gif

להורים שלי שעברו איתי ועם עומרי שבוע לא קל של מחלה ממושכת של עומרי, שסבלו את העצבים שלי
והשיגעון המתמשך שלי אחרי כמה לילות טובים ללא שינה
מי יודע מה הייתי עושה בלעדיכם? אוהבתותכם

תודה על כל מה שעברתי ועוברת

לומדת הרבה ומעריכה יותר..... תודה לה' ששמר עלי בכל הניתוחים שעברתי ובכל הסיבוכים שהיו.... שחיזק את נפשי וגוףי מאז ועד היום ......שנתן לי את המתנה הנפלאה שאדם יכול לקבל בחיו ....את החיים בחזרה....... תודה למשפחתי וחברי שעמדו לצידי תמכו פיזית ונפשית ברגעים הכי קשים שהיו לי ונמצאים תמיד בשבילי.... תודה לבני שני הבוביקים שבטחו בי והגיעו אלי כדי שאהיה להם לאם... תודה לאיש שלי שנמצא איתי תמיד......אוהבת אותך.... אוהבת את כולם... תודה לבנות הפורום הנפלאות החזקות והאמיצות....המון בריאות לכולן. ולמי שתוהה ....כן אני מאמינה.

תודה נפרדת בשם הפורום לפאולה

שעושה עבורנו המון בלי שנרגיש בכלל.... תודה את מקסימה והרצון שלך לעזור כאן בפורום רק מראה מי את.... מעריכה ומודה לך על היותך את. תודה

galim29

New member
מצטרפת ../images/Emo140.gif

פאולה, את מדהימה. עוזרת בנדיבות כל כך גדולה. אני לא חושבת שאת יודעת כמה זה תורם לי אישית שאת כאן. תמיד מחדשת, ומגוונת ואני מקווה שתמשיכי להיות פה ולא תברחי לנו.

למעלה