שרשור תאריכי שפי..

eitan007

New member
בקשר לכינוי

תשלים את הכינוי שלך ל: .....ושם היא תקבל בראש מברזיל

דימ1984

New member
שרשור תאריכי שפי..

אני מציע לעשות שרשור תאריכי שפי.. אולי אנשים יוכלו להכיר אחד את השני עוד לפני שהם נפגשים בבדיקות.. ובכך להקל על עצמם.. אני ב 14/7..

דימ1984

New member
אנשים....תענו...זה לטובתכם

אם בזכרת הפורום....הרבה אנשים שילכו ביחד למבחנים... יכירו...לפחות קצת אחד את השני זה יעזור...

eitan007

New member
16/7 הרצליה

זה מה שאני אדרוש, כי אני כנראה נוסע לחו"ל ישר אחרי זה, ולפני זה אני לא רוצה כי אני אולי ארצה לעשות מועד ב´ במתימתיקה על השלוש יחידות משנה שעברה (אני מודע שאין לזה שום השפעה על העתודה), ומכיוון שאני לא זוכר טוב מספר נושאים, אני צריך ללמוד 3-4 ימים. מקווה שייתנו לי את התאריך שאני מבקש.

eitan007

New member
תשובה

למשל כשאני אומר : אני עושה זאת שפי אני מתכוון ל: אני עושה זאת בשלווה, ברוגע, בניחותא המילה שפי היא למרבה הפלא תואר הפועל (מעוות קמעא) שמשמעותה ברוגע. "קינן שפי", הוא שמו של המכון אשר עורך מבדקי קצונה למועמדים לעתודה, בקיץ שאחרי יב´. על המבדקים עצמם נמסר הרבה מידע לפני כמה ימים בפורום הזה, תעלעלי בו.

נטלי ב

New member
הבנתי....לפי ההודעות למטה.

מה זה כולל בדיוק. אבל "מבדקי קצונה", מה זה בדיוק? בודקים אם אני יכולה להיות קצינה? כולם עוברים את זה? או שרק העתודאים? זה חובה? בתקווה למענה נטלי

buttercup1984

New member
אני ב.....

אני ב-14.7 בהרצליה נ.ב אני מתכוונת שנה הבאה ללמוד אדריכלות בטכניון ורציתי לדעת/להכיר עוד עתודאים שמתכוונים ללמוד שם (בעיקר אלו שמתכוונים ללמוד אדריכלות- אם יש כאלה) אז אם יש אנשים שעונים על הקריטריונים הללו- אני אשמח לדעת על כך ועוד שאלה קטנה..... איזו טירונות עושים וכמה זמן היא נמשכת?

liorz1984

New member
Greetings and Salutations

אני מתכוון ללמוד הנדסת אווירונאוטיקה בטכניון אם אני לא עובר גיבוש טיס

19.7 בירושלים. ליאור - שאלה.

אני רוצה לבדוק אם הבנתי את זה נכון.. נכנסים ברח´ כנפי נשרים 24 כניסה ב´, עולים במעלית לקומה 1, פונים ימינה לרחבה ומגיעים לדלת שלישית משמאל. זה גם מה שאתה הבנת?

ofirgaon

New member
איך כבר קיבלתם תאריכים?

אני רק קיבלתי מכתב כזה שאומר שיתקשרו אליי מהמכון.. יכול להיות שמי שעשה מבד"ק למסלול פסגות/עבר גיבוש טייס/עבר מבדקי קצונה אחרים לא צריך לעשות את זה?

Ck3

New member
גם אלי ואל עוד חבר לא התקשרו עדיין

שנינו לא עברנו מבדקים דומים בעבר.. כתבו שאם עד ה19 לא מתקשרים אליך, להתקשר אליהם.. אז נחכה ל19..

למעלה