שרשור תאריכי גיוס? יאללה כל מי שמסיים יב' דברו אליי 5/8/07..חרא תאריך אין זמן לטוס לברצלונה ולא כלום
P P Rod New member 8/6/07 #1 שרשור תאריכי גיוס? יאללה כל מי שמסיים יב' דברו אליי 5/8/07..חרא תאריך אין זמן לטוס לברצלונה ולא כלום
K kishkashta5 New member 8/6/07 #2 16/3/2008 חנונים לנצח יפתח אתה בתותחנים =) ולפחות יש לך קצת חופש לבוא לרעות
H Hipsh New member 10/6/07 #29 זה יומיים לפני שאני בן 20 ד"א אם זה גיוס תותחנים ואתה רוצה ג'וב טוב לא תותחנים דבר איתי
H hazil sk8er New member 8/6/07 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שירשור בישבילי! סתם בעיקרון אני כבר שנה בדחייה בגלל בעיות שונות ומשונות. ואני עדיין מחכה לתאריך גיוס...אז שיהיה לי אני ירשום אבל אני מאמין שעד אז יש זמן =\
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שירשור בישבילי! סתם בעיקרון אני כבר שנה בדחייה בגלל בעיות שונות ומשונות. ואני עדיין מחכה לתאריך גיוס...אז שיהיה לי אני ירשום אבל אני מאמין שעד אז יש זמן =\
L lior sk8r New member 8/6/07 #11 חחח צעירים יש לכם עוד הרבה חרא לאכול ובאו נגיד שיום הגיוס זה היום הכי מסריח בחיים שלכם
Y yarinigaaa New member 8/6/07 #13 לא נכון חח היום גיוס זה היום הכי סתלבט, אמיר יודע על מה אני מדבר, ויפתח, תיכול לדחות תגיוס בגלל הנקע תום יודע על מה אני מדבר
לא נכון חח היום גיוס זה היום הכי סתלבט, אמיר יודע על מה אני מדבר, ויפתח, תיכול לדחות תגיוס בגלל הנקע תום יודע על מה אני מדבר
H hazil sk8er New member 9/6/07 #16 אני באמת יודע על מה אתה מדבר =\ אבל שנה דחייה זה לא צחוק אחי חחחחחחח קיצר מחר סשן בית אליעזר ירין?
א אמיר שמעוני New member 9/6/07 #21 חחחחח כה צבא זה צחוקים שכונה שכונה שכונה אל תתפשרו על משהו אחר חח