שרשור תאריכים!!

אני לא יכולה מה-5.8 עד ל-10.8 ../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

ב-1.8 הכי טוב...

sapirze

New member
אני לא בבית ..

אני נוסעת לאילת ב-26 לחודש עד ל-29 לחודש (שזה היום הולדת שלי במקרה חח)

FOB ROLL

New member
טוב.למרות ש..

אני לא באתי ולא אבוא אףפעם למפגשי פורום כיפשוט לא מרשים לי..אני עדיין רוצה להגיד משהו.. תירגעו.. כולכם.. כולם פה בעצבים אד על השני ואין לי מושג למה.. אז כן, זה נורא יפה שכל הפורום התאחד להביא אותם לארץ אבל עדיין-צ'יל אאאוט.. כאילו, אז בסדר, אפשר לעשות שני מפגשים, ביג דיל.. ליאל-את לא חייבת להיות בכל מפגש.. כאילו, אז מקסימום במפגש שיהיה החודש ילים שלא יהיו במפגש השני יביאו את הדברים לאלבום ואז מישהו שיהיה גם במפגש החודש וגם במפגש הבא יוכל להביא לך את כל הדברים.. ובכלל..כולם..פשוט תהנו מהחופש .. מהחיים.. ולא..אני לא מצטערת על החפירה..

Fall Out Liel

New member
מתי אמרתי שאני חייבת להיות בכל מפגש?!?../images/Emo168.gif

כתבתי שיש מפגש של האלבום שנפגשים בו שאליו אני מגיעה. עושים עוד מפגש ביולי שאליו אני לא מגיעה, כבר כתבתי את זה כמה פעמים, תסתכלי ותראי ואח"כ תדברי..

מיא אמר שזה בטוח?!

עוד לא קבענו וזה עוד לא סוכם, ולא הגיעה לכולם, ופתאום אתם ישר קופצים..!! רילקסס..

נירושית

New member
זהו בדיוק!

רילקסס.. >< *ציניות רבותיי, ציניות~ זה מתחיל להזכיר לי את פה"ש בתקופת הריבים. ליאל בסכה"כ התכוונה שהיא צריכה להיות במפגש שבו מתכננים/עושים/מדברים על האלבום, ובצדק-היא מארגנת את זה לא?!:O אז בא לכם תעשו עוד מפגש ביולי, וזה יהיה מפגש בלי שום קשר לאלבום,-_____- ועכשיו רבותיי אני חוזרת לועידה הנחמדת שלנו^.^

מה נסגר איתך?!

מה קרה את מוציאה ת'עצבים שלך על כל אחד? הלוו תרגעיי, עם למיש'ו תהיה בעיה הוא יגיד, למה הכול את מתחילה בריב?! [עשי טובה ולכי לשרשור עצבים] ותוציאי ת'עצבים שלך על מיש'ו אחר, ובטח שלא עליי..

Fall Out Liel

New member
תירגעי.../images/Emo168.gif

אל תתנפלי עליי אחרת את לא יודעת מה יקרה, ותאמיני לי את לא רוצה לדעת. ומה את משרשרת לפה? דיברתי עם כמה בנות מהפורום והתאריך הזה טוב להן.

למעלה