שרשור תאריכים!!

שרשור תאריכים!!

כמו שפרסמנו יש מפגש, הוא ייתקים ואנחנו קובעים תאריכים, בסה"כ זה צריך להיות כמה שיותר מוקדם, החלטנו על שבוע הזה או מקסימום עוד שבועיים, רוצים להגיד ויש בעיה, או כל השאר, שרשרו לפה...

../images/Emo220.gifבאמת לא משנה לי.

כל עוד זה לא על התאריכים ה4-9 באוגוסט(טיול עד ה7 ואז יומיים של שינהP:) וכל עוד זה גם לא על ה31.7-1.8 יש לי חייצת בקןP:::: באמת לא משנה לי=] וכמובן לא ב16.7 כי אני לא ביבנה אני הולכת להדריך=]

Fall Out Liel

New member
אבל מה לא מובן בזה שהרבה לא יכולים החודש?../images/Emo4.gif

אם כל הכבוד, אתם ממש מגעילים
המטרה העיקרית של המפגש שאמור להתקיים הייתה בשביל האלבום. ומי מארגן אותו? אני. כן כן, אתן בטח חושבות שאני כלבה או משהו אחר לא טוב אבל זה מעצבן. אתן חדשות ואתן לא יודעות מה הלך פה לפני שבאתן אז עם כל הכבוד אתן ממש לא צריכות לתכנן את זה. נכון, אתן יכולות לקבוע תאריכים אבל יולי מחוץ לתחום אתן רוצות, תעשו עוד מפגש אבל לא על חשבון המפגש הזה ולא על חשבון האלבום. שכמובן עד ספטמבר אני מתכננת שהוא יהיה במטוס או אצלהם כבר. יהיה מפגש ואני לא אהיה בו, אין תמונות-אין מכתבים ואין אלבום. ורק שתדעו..דיברתי עם האמרגן שלהם, והוא כתב לי שיכול להיות שהאלבום יעזור, אם יראו בו הרבה מעריצים. ומצידי תחשבו עכשיו שאני מפגרת או כל קללה אחרת שתעלה לגביכם אבל לא אכפת לי. אני לא מוכנה לראות שכותבים משהו ואז אנשים כותבים את אותו דבר שוב ושוב. P.S: אני ממש עצבנית היום ממש אז אל תהיו רגשי ותקחו כל דבר ללב, ואני אתחיל להעליב פה אם זה ייצא משליטה...

bite me

New member
לא התכוונתי לעצבן אותך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1612&msgid=102025920אם תראי בשרשור שאני ^^ כתבתי שם "למפגש להביא שתי תמונות לפחות,מכתב באנגלית ו5 שקלים למשלוח זה לאלבום שמכינה ליאל(Fall Out Liel)" ומטרת המפגש לא השתנתה..ואני יודעת שאנחנו נפגשות בשביל זה.. אבל שאלה איזה תמונות צריך להביא?שלנו? ואני לא חושבת שאת מפגרת נראה לי הייתי מגיבה כמו שאת הגבת..

Fall Out Liel

New member
את לא עצבנת אותי, אחרת הייתי משרשרת אלייך..

אף אחד לא עצבן אותי, הסיטואציה הזו ומה שקרה היום עצבנו אותי. ותמונות שלנו- שתי תמונות מקסימום שלך. ותודה שאת לא חושבת שאני מפגרת

bite me

New member
אוקיי:)

אין על מה.. ואני אביא תמונות.. אם את תצטרכי עזרה או משהו תגידי..

מגעילים?!

שמעי, מצטערת שזה ייצא עם המפגש לאלבום שלך, אבל מה לעשות שמעיי זה מפגש ממש חשוב, חוץ מזה אפשר לחשוב.. כולנו פורום אחד, אפשר לעשות את זה ביחד ועם את לא רוצה לא חייב, שמעי זה לא רק אנחנו אוקיי? הרוב פה ואני בטוחה שכולם רוצים להביא אותם לארץ, ואני אומרת לכם שבמצב הזה כלום לא יעזור! לפניי כמה זמן שהצעתם את זה רק אמרתי לכם שכל אבל כל הפורום צריך להיות בזה!! ומן הסתם אני וכמה בנות התחלנו להזיז עניינים, שמעו עם אתם כ"כ רוצים אפשר לעשות את זה אחריי יולי, אבל אני אומרת לכם שזה לא יכול להיות אחריי יולי, תגידו לא חשבתם שאוגוסט כולם עסוקים?! אני דיברתי עם מלא מהפורום והרבה יכולים החודש, בתאריכים מסויימים לא אבל כן.. שמעו אתם לא מזיזים עניינים בכלל, אז מה הקטע שדווקא עוד חודש פתאום זה יהיה יותר טוב, שמעו לא יודעת מה איתכם, אני לא מתכוונת לעשות את זה חודש הבא או מש'ו, סלחו לי אבל עדיף לי מפגש קטן מאשר גדול ולא תורם, שלחתי מכתב למנהלת הפורום ונראה מה יהיה, מה שבטוח אין מצב שאני עושה את זה עוד יותר משבועיים! וסליחה באמת עם הרסתי מש'ו מהאלבום, אבל עם כל הכבוד [יש] מה קרה שתקראי לנו ככה?!

Fall Out Liel

New member
דיברת עם מלא מהפורום?../images/Emo168.gif

כרגע אני רק רואה מלא שלא יכולים ביולי.. ומה לא עושים ביחד? ברור שהאלבום משותף אחרת לא הייתי מתעצבנת כ"כ. להזיז את העיניינים? אין לך שמץ של מושג מה אני עשיתי ארבעה חודשים בשביל להביא אותם לארץ רק שאני לא רציתי לפתח ציפיות בפורום אז לא כתבתי כלום לגבי כל מיני דברים שגיליתי. וכמובן שכתבתי: יש מפגש באוגוסט שקשור לאלבום, מי שרוצה שיבוא מי שלא מפסיד. אתם רוצים תעשו עוד מפגש ביולי, אבל הרבה יצטרכו להחליט איזה מפגש הם רוצים יותר ללכת אליו כי הם לא יוכלו ללכת לשניהם.

מה נראה לך?!!

דיברתי עם הרבה וכן הרבה יכולים, אבל הרוב יכולים תחילת אוגוסט, חוץ מזה אנל'א מבינה, על מי את בדיוק עצבנית?! אני רוצה לדעת.. שמעי אפשר לעשות מפגש אחד לשניי הדברים, בכל זאת כולנו פורום אחד, בזמן מסויים תסדרו את העניין עם האלבום, ובזמן השני נדבר על המבצע להביא אותם לארץ, זה עדיף.. יש גם כאלה שגרים רחוק או לא יכולים פעמיים אז נעשה פעם אחת, ונגמור עם זה.. בכל זאת, על מי את בדיוק מעוצבנתת?!, הא?!!11

למה לריב? ^^ (רצוי מאוד שתקראו../images/Emo3.gif..)

אפשר לסדר את התאריך למפגש בלי לריב ובלי עצבים D: - כדי לדעת כמה מעדיפים בתחילת אוגוסט(ממש בהתחלה..) וכמה מעדיפים בשבועיים הקרובים תשרשרו לכאן את הסימנים הבאים :
\
כל אלו שמעדיפים ביולי שיסמנו "
" כל אלו שמעדיפים בתחילת אוגוסט שיסמנו "
" השרשור יהיה הרבה יותר מסודר^^' ואם תשתפו פעולה תצליח לקבוע תאריך בימים הקרובים .

ממש לא מתחשב מיצידך.!../images/Emo108.gif

שכחי ממתנה...!! אתן לא מרחמות עליי אני הולכת לסבול את אמא שלי 5 ימים רצופים באותו חדר ואתן מארגנות את המפגש על זה ווקשה לא ..

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo39.gifכפרע עלייך!!

אבל אני יכולה רק אחרי ה-8.8.. יש לי בגרות ב7.8... אני לא אוכל לבוא עד אז1!!! ושאני לא יכולה בתאריכים 1-5.8.... אנשים... קצת התחשבותת

והתחשבות בי מה לא מגיע לי.?!../images/Emo108.gif

לשעתי באו נעשה את זה ב1.8 ווקשההההההההההההההה אני מתה לפגוש את כל החדשות

למעלה