שרשור שנות טובות..

LIRONSH100

New member
שרשור שנות טובות..

טוב אז הינה הברכה שלי.. בסגנון בון ג'ובי ביותר! אז.. שנה טובה לכל חברות הפורום.. מה נבקש מהשנה הזו? שרצ'י ימצא אהבה אמתית סוף סוף? (ולא את פיש ליפס, או דורת'י!) שדייבי, יביא נחת לאמא פלורנס... ויתחתן עם כלה יהודיה וחמודה... שטיקו, יעשה את מה שהוא אוהב הכי לעשות.. ושג'ון.... טוב, שהגיהוקים שלו אף פעם לא יפסיקו! (או במילים אחרות, שאף פעם לא יפסיקו לחשוב עליו.. ) והכי חשוב- שהמשפט -ישראל- בון ג'ובי- 2009! באמת יתקיים! ולכל השאר... שנת בון ג'ובי! כי אם הם מאושרים, אז.. גם אנחנו לא? אוהבת אותכם המון...... לירון...

nogao10

New member
אז בנות

קשה לחשוב על שנה חדשה, אולי כי רובנו מנהלות את חיינו בתאריכים לועזיים ולכן נדמה שפתיחת השנה העברי לא משנה מבחינה תאריכית, אבל בכל זאת, כמיטב המסורת המשומרת היטב, אעלה ברכות לא לשנה החדשה כי אם להמשך, כי כמו שכבר הבנתי מזמן, קל לומר כמה השנה הייתה נוראית וקשה ולאחל לעצמינו שינוי, אני מבקשת גם לצד זה לשמר את הטוב והיפה ולהזכיר למה השנה שעברה שווה זיכרון. שתמשיכו לחיות את החיים ולחלום על הדברים שאתם רוצים וכשהדברים האלה ייתגשמו תזכרו גם למצוא חלומות אחרים שתמשיכו להיות עצמכם ועם זאת תמשיכו גם לנסות להשתפר שתמשיכו לרצות את הבלתי מושג ולא להתפשר שלא תפסיקו לאהוב ולהיות נאהבים, לבקש את מה שמגיע לכם בחיים ושתמשיכו להיות מחוייבים לעקרונות שלכם ולא לוותר כשזה באמת משנה כי שנה חדשה לא אומרת שאתם זקוקים לשינוי מלא אני מאחלת לכם שהשנה שוב לא תשכחו את הדברים שחשובים לכם באמת שתמצאו עוד חברים חדשים ושכתמיד תמשיכו לחייך שתדעו להיות רציניים בימים הנכונים (כמו שהוכחתם שאתם מסוגלים לא פעם) אבל שגם יבואו לצידם ימי התפרקות שגם בימים הכי רעים תמשיכו לזכור שיש בכל רע גם קצת טוב שהשירים ימשיכו לתת לכם אומץ, אבל גם ייתנו לכם את הפינה שלכם שגם אם בשנה הזאת תפסיקו להיות כאן ותמצאו עניין חדש שתמשיכו לזכור את העבר בחיוב גם אם לא תמיד יהיה קל תדעו שתמיד אפשר לחזור אחורה לשנייה ולשאוב השראה ונכונות מי כמונו יודע שיש להילחם על מה שרוצים תזכרו שאתם חייבים לעצמכם הרבה יותר בחיים אתם חייבים לעצמכם את הטוב ביותר שקיים ואל תשכחו זאת לעולם. טוב, אז אחרי שהמצאתי כמה חרוזונים- מקווה שאהבתם אותם, ואני אכן מתכוונת לכל מילה, אז תתייחסו לזה ברצינות ושנה עברית טובה. אוהבת, כתמיד נוגה

שנה טובה לכולם

נוגה רשמת ממש ברכה יפה אני חייבת לציין. ורק רציתי לאחל לכולם שנה מעולה ומלאה בדבש אוהבת ענבל

למעלה