שרשור שנאה!|~!@!!@!#@$#$%#$W@!!!!!!!!!@!#@!DE

פלאפאל

New member
שרשור שנאה!|~!@!!@!#@$#$%#$W@!!!!!!!!!@!#@!DE

כי אני מתכוננת למבחן מוי חשוב במתמטיקה וכלום לא הולך, זין עם זה. את מי אתם שונאייייים!!!~@!@$#*)"!@&!*%&$?*&@ ? לא אנשים ספציפיים, אל תהיו מגעילים
מפורסמים מעצבנים וכאלה. יאללה, זה יוצא מצחיק בסוף D: וואי, מאיה, אם יש לך את כל נאומי השנאה איפשהו, תעשי טובה ותעלי אותם
יש כאלה על ג'יין אייר, דקרט (אחד ארוך במיוחד), טוקיו הוטל ועוד כמה דברים.

פלאפאל

New member
מה שמזכיר לי שיר ../images/Emo9.gif

http://dustball.kizash.com/movies/go_away/ אני שונאאאאאאת!~!~@!#!@@ את ג'קו אייזנברג. מה הבעיות של האיש הזה? נגיד השיר "וזאת את שפגעת בלה בלה בלה"? כולם שרים "עזבתי אותך ואני כל כך מתגעגע, אוי אני אוהב אותך!". רק הוא צועק "עזבתי אותך ואני כל כך מתגעגע, זו אשמתך זונה". מה הוא רוצה?! וכל הפוזה המפגרת הזאת שלו, כמו איזה רוקיסט מאגניב שמרסק חדרי מלון. "אני רוקיסט, שובר מוסכמות והרסני - ואני מתנצל על זה!". בעעע פוזות. איזה יצור הבנאדם! והוא נראה כמו ישו. ואני גם שונאאאאת~!!~@!$# את דקרט, אבל אף אחד כאן לא יודע מי זה. רק שתדעו שאם אתם שומעים דרקט, ישר תדעו שהוא קקה ודביל ואתם ממש לא צריכים להקשיב לו. תראו איך אני משכנעת פה את כולם: הוא האידיוט שהמציא את הפרבולות, הגרפים, הצירים, המשיקים, המעגלים הקאנוניים וכל השאר. בכלל, כל מי שהמציא המצאות במתמטיקה היה פשוט מפגר. נכון תלס ממשפט תלס? זה עם יחסים בין צלעות של משולשים עם חוצה משולש? הוא חי בסרט שכל העולם מים. מה הבעיות של אנשים?! למה הם חייבים להיות כאלה טיפשיים ויצורים?! מישהו אמר לי שיצור זו קללה רק בירושלים. זה נכון?
(אגב, אף אחד כאן לא באמת אומר מציצה)

Billy Shirs

New member
לא נכון

אני: "אחח את כזאת יצור!" "__ ____ הוא כזה יצור, אני שונאת את הבנאדם הזה!"

פלאפאל

New member
האא, ידעתי.

תמיד בסביבות כיתה ח' זה גם הופך ל"אתה כשזה אורגניזם". או שזה כבר באמת רק בירושלים
אגב, זה לא קשור, אבל אני כזאת פאנריגל D: אני יודעת שלהעריץ זה טיפשי ודי מעפן, אבל פאק הוא כזה מושלם. אם היה מרי סו בעולם הוא היה הוא (או שהוא לא היה הוא, כי הוא מושלם ומרי סו לא מושלמת באמת. אהוי, הפרדוקס!) את באה איתי להכניס אותו לגבר הסקסי בעולם ואז לדפוק את הראש בקיר זכוכית?

Billy Shirs

New member
את מדברת על מי שדיברנו עליו במסנג'ר?

האדם-סקסימן שלך? זה שאי אפשר להיות פאנגירל שלו?

פלאפאל

New member
נו, אני ממש מוכשרת.

עוד רגע אני תולה פוסטרים שלו ברחבי הבית וצובעת את העיניים בטוש שחור, כי לראות אנשים בוהים בי מהקירות עושה לי התקפי חרדה. אני כל כך לא מבינה את האנשים שתולים אנשים בחדר שלהם, זה ממש מלחיץ. סקסי-מן, כן בטח
רק הוא. שיעשה לי ילד.

הווו תליתי ליד המיטה שלי שני פוסטרים!!!

המיטה בצבא, לא בבית
תליתי פוסטר של אוונסנס ושל הביטלס כדי שיהיה לי נחמד כשאני מתעוררת לעוד יום עם הפוסטמות.

פלאפאל

New member
לביטלס לא צריך לצבוע את העיניים,

אבל שאוונסנס יבהו בך כשאת חולמת?! בעעע, זה רק סיוטים כל הלילה. מרילין מנסון יבוא לנשוך אותך!

Billy Shirs

New member
וואו זה הזכיר לי חלום!

חלמתי שחברה שלי נותנת לי את הפוסטר של הסרט של משפחת סימפסון, אבל הוא גרוע כזה והוא בצבע לבן וורוד חיוור (כמו צבע גוף). אבל הפוסטר הקודם והמגניב שלי, שהוא בהחלט הפוסטר הכי טוב בעולם, נופל ומתקמט או משהו ונהרס לי לגמרי. זה היה כה מבאס. אני שמחה לגלות שהוא עדיין בריא ושלם שם, על הקיר ליד המיטה.

פלאפאל

New member
סולנית נרקיסיסטית אגואיסטית ומעצבנת ../images/Emo3.gif

לסולנים יש נטייה להיות כאלה.

Devils Pet

New member
יצא לה סתם שם רע.

ככה אני חושב. היא ממש מצויינת, ויש לה קול מדהים.

פלאפאל

New member
היא פיטרה את הלהקה שלה, זה די גרוע מצידה...

ומראיונות היא גם נשמעה לא משהו בכלל. בלי שום קשר לקול.

אנחנו לא יודעים מה קרה שם!!!

אז די להשמיץ בלי סיבה. חוץ מזה היא באמת הייתה ממש צרודה כשהיא הגיעה לישראל ולפחות לא שמו לנו פלייבק!!!

פלאפאל

New member
Yea, but it stinks anyway.

I mean, if they couldn't stay togther anymore from some irellevent reason, she could at least change the name of the band, couldn't she. She is not evanesece - she is only amey lee. And I know that she was sick, a really good friend of mine was there and told me. In live
Apperently it is very difficult to talk on the phne when the other side is in a cuncert. Sorry, my Hebrew died drom some mysterius reason

פלאפאל

New member
She doesn't sound nice.

And you can't seperate beyween a guy's art and his personality. It's like this girl I told you about. She has really pretty face, but sh is not beauty because of her expretion and personality. Why do you think I hate Tokio Hotel that much?
Not because of how they look, I am not ~that~ stupid. And I like Kaveret and Hadag Nahash and Harry and the potters even though their music is shitty. because they are so cute!
exept of Kaveret, thier music is not shitty at all. And Hadag Nahash aren't shiity, if I think about that... just not my type

PerfectSP

New member
Evanescence* ../images/Emo190.gif

ורק להזכירך גם שמות פרטיים מקבלים אות גדולה באמצע משפט^^ (Amy Lee)

PerfectSP

New member
אההה../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

רק כי זו איימי לי נכון?!
סתם

למעלה